Partial characterization of bacteriocins produced by three strains of Lactobacillus sakei, isolated from salpicao, a fermented meat product from North-West of Portugal (2013)
- Autores:
- Autor USP: FRANCO, BERNADETTE DORA GOMBOSSY DE MELO - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1016/j.foodcont.2012.07.022
- Assuntos: LACTOBACILLUS; ALIMENTOS FERMENTADOS; CARNES E DERIVADOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Food Control
- ISSN: 0956-7135
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 30, n. 1, p. 111-121, 2013
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: hybrid
- Licença: publisher-specific-oa
-
ABNT
TODOROV, Svetoslav Dimitrov et al. Partial characterization of bacteriocins produced by three strains of Lactobacillus sakei, isolated from salpicao, a fermented meat product from North-West of Portugal. Food Control, v. 30, n. 1, p. 111-121, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.07.022. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Todorov, S. D., Vaz-Velho, M., Franco, B. D. G. de M., & Holzapfel, W. H. (2013). Partial characterization of bacteriocins produced by three strains of Lactobacillus sakei, isolated from salpicao, a fermented meat product from North-West of Portugal. Food Control, 30( 1), 111-121. doi:10.1016/j.foodcont.2012.07.022 -
NLM
Todorov SD, Vaz-Velho M, Franco BDG de M, Holzapfel WH. Partial characterization of bacteriocins produced by three strains of Lactobacillus sakei, isolated from salpicao, a fermented meat product from North-West of Portugal [Internet]. Food Control. 2013 ; 30( 1): 111-121.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.07.022 -
Vancouver
Todorov SD, Vaz-Velho M, Franco BDG de M, Holzapfel WH. Partial characterization of bacteriocins produced by three strains of Lactobacillus sakei, isolated from salpicao, a fermented meat product from North-West of Portugal [Internet]. Food Control. 2013 ; 30( 1): 111-121.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.07.022 - Avaliação de métodos microscópicos rápidos no estudo da disseminação de Salmonella em um abatedouro industrial de frangos
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.foodcont.2012.07.022 (Fonte: oaDOI API)
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