The cold storage of green bananas affects the starch degradation during ripening at higher temperature (2013)
- Autores:
- Peroni Okita, Fernanda Helena Gonçalves
- Cardoso, Mateus Borba - Laboratório Nacional de Luz Síncrotron (LNLS)
- Agopian, Roberta Ghedini Der
- Louro, Ricardo Pereira - Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ)
- Nascimento, João Roberto Oliveira do
- Purgatto, Eduardo
- Tavares, Maria Inês Bruno - Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ)
- Lajolo, Franco Maria
- Cordenunsi-Lysenko, Beatriz Rosana
- Autores USP: NASCIMENTO, JOÃO ROBERTO OLIVEIRA DO - FCF ; PURGATTO, EDUARDO - FCF ; LAJOLO, FRANCO MARIA - FCF ; CORDENUNSI, BEATRIZ ROSANA - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1016/j.carbpol.2013.03.050
- Assuntos: BANANA; ENZIMAS; BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Carbohydrate Polymers
- ISSN: 0144-8617
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 96, n. 1, p. 137-147, 2013
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: hybrid
- Licença: publisher-specific-oa
-
ABNT
PERONI OKITA, Fernanda Helena Gonçalves et al. The cold storage of green bananas affects the starch degradation during ripening at higher temperature. Carbohydrate Polymers, v. 96, n. 1, p. 137-147, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2013.03.050. Acesso em: 28 mar. 2024. -
APA
Peroni Okita, F. H. G., Cardoso, M. B., Agopian, R. G. D., Louro, R. P., Nascimento, J. R. O. do, Purgatto, E., et al. (2013). The cold storage of green bananas affects the starch degradation during ripening at higher temperature. Carbohydrate Polymers, 96( 1), 137-147. doi:10.1016/j.carbpol.2013.03.050 -
NLM
Peroni Okita FHG, Cardoso MB, Agopian RGD, Louro RP, Nascimento JRO do, Purgatto E, Tavares MIB, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. The cold storage of green bananas affects the starch degradation during ripening at higher temperature [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2013 ; 96( 1): 137-147.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2013.03.050 -
Vancouver
Peroni Okita FHG, Cardoso MB, Agopian RGD, Louro RP, Nascimento JRO do, Purgatto E, Tavares MIB, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. The cold storage of green bananas affects the starch degradation during ripening at higher temperature [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2013 ; 96( 1): 137-147.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2013.03.050 - Identificação de genes com variação de expressão em bananas submetidas ao armazenamento em baixa temperatura
- Changes in non-starch polysaccharides of three banana cultivars (Musa acuminata L.; Cvs Mysore, Terra and Nanicão) during ripening
- Carbohydrate changes during ripening in different banana cultivars
- Mango starch degradation: II. The binding of 'alpha'-amylase and 'beta'-amylase to the starch granule
- Perfil metabólico durante o amadurecimento da banana
- Teores de benzilglicosinolatos, benzilisotiocianato e clonagem da mirosinase de (Carica papaya L.)
- Clonagem e sequenciamento parcial da mirosinase de mamão papaia e perfil de benzilglicosinolatos e benzilisotiocianato
- Effects of ethylene and 1-methylcyclopropene (1-MCP) on gene expression and activity profile of 'alpha'-1,4-glucan-phosphorylase during banana ripening
- Differential gene expression on bananas submitted to the storage at low temperature
- Carbohydrate changes during ripening in different banana cultivars
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.carbpol.2013.03.050 (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas