Hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse using response surface methodology improves digestibility and ethanol production by SSF (2012)
- Authors:
- Autor USP: CRUZ, SANDRA HELENA DA - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- DOI: 10.1007/s10295-011-1051-3
- Subjects: ETANOL (PRODUÇÃO); DIGESTIBILIDADE; BAGAÇOS; CANA-DE-AÇÚCAR
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology
- ISSN: 1367-5435
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 39, n. 3, p. 439-447, 2012
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
CRUZ, Sandra Helena da et al. Hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse using response surface methodology improves digestibility and ethanol production by SSF. Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology, v. 39, n. 3, p. 439-447, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10295-011-1051-3. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Cruz, S. H. da, Dien, B. S., Nichols, N. N., Saha, B. C., & Cotta, M. A. (2012). Hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse using response surface methodology improves digestibility and ethanol production by SSF. Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology, 39( 3), 439-447. doi:10.1007/s10295-011-1051-3 -
NLM
Cruz SH da, Dien BS, Nichols NN, Saha BC, Cotta MA. Hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse using response surface methodology improves digestibility and ethanol production by SSF [Internet]. Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. 2012 ; 39( 3): 439-447.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10295-011-1051-3 -
Vancouver
Cruz SH da, Dien BS, Nichols NN, Saha BC, Cotta MA. Hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse using response surface methodology improves digestibility and ethanol production by SSF [Internet]. Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. 2012 ; 39( 3): 439-447.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10295-011-1051-3 - Produção de frutooligossacarídeos (FOS) por microrganismos
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Informações sobre o DOI: 10.1007/s10295-011-1051-3 (Fonte: oaDOI API)
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