Postprandial ghrelin and insulin response to an ad libitum meal in obese women with Polycystic Ovary Syndrome (2012)
- Authors:
- USP affiliated authors: GARCIA, ROSA WANDA DIEZ - FMRP ; SÁ, MARCOS FELIPE SILVA DE - FMRP
- Unidade: FMRP
- Subjects: SÍNDROME DO OVÁRIO POLICÍSTICO; OBESIDADE; COMPOSIÇÃO CORPORAL; INSULINA (RESISTÊNCIA)
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Abstracts
- Conference titles: Congreso Latinoamericano de Nutricion
-
ABNT
JAPUR, Camila Cremonezi et al. Postprandial ghrelin and insulin response to an ad libitum meal in obese women with Polycystic Ovary Syndrome. 2012, Anais.. Habana: SLAN, 2012. . Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Japur, C. C., Diez Garcia, R. W., Penaforte, F. de O. R., Macedo, D. M., Gonçalves, F. M., & Sá, M. F. S. de. (2012). Postprandial ghrelin and insulin response to an ad libitum meal in obese women with Polycystic Ovary Syndrome. In Abstracts. Habana: SLAN. -
NLM
Japur CC, Diez Garcia RW, Penaforte F de OR, Macedo DM, Gonçalves FM, Sá MFS de. Postprandial ghrelin and insulin response to an ad libitum meal in obese women with Polycystic Ovary Syndrome. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Japur CC, Diez Garcia RW, Penaforte F de OR, Macedo DM, Gonçalves FM, Sá MFS de. Postprandial ghrelin and insulin response to an ad libitum meal in obese women with Polycystic Ovary Syndrome. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 abr. 19 ] - Consumo alimentar ad libitum e sensações de fome, vontade de comer e saciação de mulheres obesas
- Relationship between postprandial grelin and insulin blood levels in obese women with without polycystic ovary syndrome
- Imbalance between postprandial ghrelin and insulin responses to an ad libitum meal in obese women with polycystic ovary syndrome
- Insulin, ghrelin and early return of hunger in women with obesity and polycystic ovary syndrome
- Pattern of body fat distribution in obese women with and without polycystic ovary syndrome
- Evaluation of hunger sensation, ad libitum food intake, and ghrelin postprandial response in obese women with and without polycystic ovary syndrome
- Mudanças no repertório de ingredientes alimentares em seis décadas: carnes, aves, peixes, laticínios e gorduras
- Nutricionistas e cuidados nutricionais em hospitais de Florianópolis, SC: práticas fundamentadas na humanização
- A dieta hospitalar na perspectiva dos sujeitos envolvidos em sua produção e em seu planejamento
- Comparación del estado nutricional, consumo alimenticio y tiempo de hospitalización de pacientes de dos hospitales, uno público y otro privado
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