Comparative study on the properties of flour and starch films of plantain bananas (Musa paradisiaca) (2013)
- Authors:
- Autor USP: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1016/j.foodhyd.2012.08.007
- Subjects: BIOFILMES (PROPRIEDADES MECÂNICAS); BIOFILMES (FORMULAÇÃO); BANANA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Food Hydrocolloids
- ISSN: 0268-005X
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 30, n. 2, p. 681-690, Mar. 2013
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
PELISSARI, Franciele Maria et al. Comparative study on the properties of flour and starch films of plantain bananas (Musa paradisiaca). Food Hydrocolloids, v. 30, n. 2, p. 681-690, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2012.08.007. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Pelissari, F. M., Andrade-Mahecha, M. M., Sobral, P. J. do A., & Menegalli, F. C. (2013). Comparative study on the properties of flour and starch films of plantain bananas (Musa paradisiaca). Food Hydrocolloids, 30( 2), 681-690. doi:10.1016/j.foodhyd.2012.08.007 -
NLM
Pelissari FM, Andrade-Mahecha MM, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Comparative study on the properties of flour and starch films of plantain bananas (Musa paradisiaca) [Internet]. Food Hydrocolloids. 2013 ; 30( 2): 681-690.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2012.08.007 -
Vancouver
Pelissari FM, Andrade-Mahecha MM, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Comparative study on the properties of flour and starch films of plantain bananas (Musa paradisiaca) [Internet]. Food Hydrocolloids. 2013 ; 30( 2): 681-690.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2012.08.007 - Fatty acid addition to improve water vapor barrier of edible films made from Amaranthus cruentus flour
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.foodhyd.2012.08.007 (Fonte: oaDOI API)
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