Nutrition claims for functional guava mousses produced with milk fat substitution by inulin and/or whey protein concentrate based on heterogeneous food legislations (2013)
- Autores:
- Autores USP: COLLI, CELIA - FCF ; GIOIELLI, LUIZ ANTONIO - FCF ; SAAD, SUSANA MARTA ISAY - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1016/j.lwt.2012.07.013
- Assuntos: ALIMENTOS (LEGISLAÇÃO); ALIMENTOS FUNCIONAIS; GOIABA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: LWT - Food Science and Technology
- ISSN: 0023-6438
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 50, n. 2, p. 755-765, 2013
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: hybrid
- Licença: publisher-specific-oa
-
ABNT
KOMATSU, Tiemy Rosana et al. Nutrition claims for functional guava mousses produced with milk fat substitution by inulin and/or whey protein concentrate based on heterogeneous food legislations. LWT - Food Science and Technology, v. 50, n. 2, p. 755-765, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2012.07.013. Acesso em: 25 abr. 2024. -
APA
Komatsu, T. R., Buriti, F. C. A., Silva, R. C. da, Lobo, A. R., Colli, C., Gioielli, L. A., & Saad, S. M. I. (2013). Nutrition claims for functional guava mousses produced with milk fat substitution by inulin and/or whey protein concentrate based on heterogeneous food legislations. LWT - Food Science and Technology, 50( 2), 755-765. doi:10.1016/j.lwt.2012.07.013 -
NLM
Komatsu TR, Buriti FCA, Silva RC da, Lobo AR, Colli C, Gioielli LA, Saad SMI. Nutrition claims for functional guava mousses produced with milk fat substitution by inulin and/or whey protein concentrate based on heterogeneous food legislations [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2013 ; 50( 2): 755-765.[citado 2024 abr. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2012.07.013 -
Vancouver
Komatsu TR, Buriti FCA, Silva RC da, Lobo AR, Colli C, Gioielli LA, Saad SMI. Nutrition claims for functional guava mousses produced with milk fat substitution by inulin and/or whey protein concentrate based on heterogeneous food legislations [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2013 ; 50( 2): 755-765.[citado 2024 abr. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2012.07.013 - Benefícios da microbiota saudável
- Prebióticos y su efecto en la biod sponibilidad del calcio
- Viabilidade de Bifidobacterium animalis Bb-12 adicionado em margarina com teor reduzido de lipídios
- Efeito da adição de inulina, concentrado protéico de soro e caseína sobre a viabilidade de Bifidobacterium animalis BB-12 em margarina
- Inulin increases Bifidobacterium animalis Bb-12 in vitro gastrointestinal resistance in margarine
- Synbiotic potential of margarine containing Bifidobacterium animals Bb-12: protective effect of inulin during refrigerated storage
- Influência da substituição de gordura láctea no perfil de ácidos graxos de formulações de nusse de goiaba potencialmente simbióticas
- Effect of inulin, whey protein concentrate, and caseinomacropeptide on Bifidobacterium animalis Bb-12 survival in margarine
- Desafios na tecnologia de fabricação de emulsões alimentícias funcionais
- Bifidobacterium animalis BB-12 survival in probiotic and synbiotic margarine and its resistance under in vitro simulated gastrointestinal conditions
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.lwt.2012.07.013 (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas