Cross-cultural adaptation and validation of a portuguese version of gastrointestinal symptom rating scale (gsrs) questionnaire (2012)
- Authors:
- USP affiliated authors: LAJOLO, FRANCO MARIA - FCF ; MENEZES, ELIZABETE WENZEL DE - FCF
- Unidade: FCF
- Assunto: CLASSIFICAÇÃO
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 48, suppl. 1, p. 67 res. FCF130, 2012
- Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting
-
ABNT
SOUZA, Gabriela Santos et al. Cross-cultural adaptation and validation of a portuguese version of gastrointestinal symptom rating scale (gsrs) questionnaire. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 abr. 2024. , 2012 -
APA
Souza, G. S., Sardá, F., Giuntini, E. B., Negrini, J. A. E., Lajolo, F. M., & Menezes, E. W. de. (2012). Cross-cultural adaptation and validation of a portuguese version of gastrointestinal symptom rating scale (gsrs) questionnaire. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Souza GS, Sardá F, Giuntini EB, Negrini JAE, Lajolo FM, Menezes EW de. Cross-cultural adaptation and validation of a portuguese version of gastrointestinal symptom rating scale (gsrs) questionnaire. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 67 res. FCF130.[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Souza GS, Sardá F, Giuntini EB, Negrini JAE, Lajolo FM, Menezes EW de. Cross-cultural adaptation and validation of a portuguese version of gastrointestinal symptom rating scale (gsrs) questionnaire. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 67 res. FCF130.[citado 2024 abr. 19 ] - Effect of the black bean ( phaseolus vulgaris, l.) 'ALFA' -amylase inhibitor on starch utilization in rats
- Relacao entre respostas glicemica e digestibilidade de diferentes fontes de carboidratos complexos
- Formação de amido resistente em alimentos armazenados em baixas temperaturas
- Food composition data in Brazil
- Efeito de diferentes tratamentos do feijao sobre o aproveitamento do amido
- The effect of stored foods (-20 'degrees' C) on glycemic index
- Measurement and characterization of dietary starches
- Tabela brasileira de composição de alimentos: TBCA-USP 4.0
- Tabela brasileira de composição de alimentos. Projeto integrado de composição de alimentos: BRASILFOODS
- Variabilidade de dados de composição de alimentos: critérios para comparação e uniformização de estruturas para avaliação da qualidade de dados
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas