Effect of spray drying on the sensory and physical properties of hydrolysed casein using gum arabic as the carrier (2014)
- Autores:
- Autores USP: THOMAZINI, MARCELO - FZEA ; TRINDADE, MARCO ANTONIO - FZEA ; TRINDADE, CARMEN SILVIA FAVARO - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1007/s13197-012-0722-z
- Assuntos: MICROENCAPSULAÇÃO; ATOMIZAÇÃO; TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: New Delhi, India
- Data de publicação: 2014
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Food Science and Technology
- ISSN: 0022-1155
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 51, n. 9, p. 2014-2021, Sept. 2014
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: green
-
ABNT
SUBTIL, Suedemborg Franco et al. Effect of spray drying on the sensory and physical properties of hydrolysed casein using gum arabic as the carrier. Journal of Food Science and Technology, v. 51, n. 9, p. 2014-2021, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13197-012-0722-z. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Subtil, S. F., Rocha-Selmi, G. A., Thomazini, M., Trindade, M. A., Netto, F. M., & Fávaro-Trindade, C. S. (2014). Effect of spray drying on the sensory and physical properties of hydrolysed casein using gum arabic as the carrier. Journal of Food Science and Technology, 51( 9), 2014-2021. doi:10.1007/s13197-012-0722-z -
NLM
Subtil SF, Rocha-Selmi GA, Thomazini M, Trindade MA, Netto FM, Fávaro-Trindade CS. Effect of spray drying on the sensory and physical properties of hydrolysed casein using gum arabic as the carrier [Internet]. Journal of Food Science and Technology. 2014 ; 51( 9): 2014-2021.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-012-0722-z -
Vancouver
Subtil SF, Rocha-Selmi GA, Thomazini M, Trindade MA, Netto FM, Fávaro-Trindade CS. Effect of spray drying on the sensory and physical properties of hydrolysed casein using gum arabic as the carrier [Internet]. Journal of Food Science and Technology. 2014 ; 51( 9): 2014-2021.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-012-0722-z - Aplicação de vitamina C livre e encapsulada por spray chilling em salsicha de carne de frango: características físico-químicas, estabilidade e aceitação sensorial
- Effect of incorporating free or encapsulated ascorbic acid in chicken frankfurters on physicochemical and sensory stability
- Application of ascorbic acid microcapsules in chicken Frankfurter
- Quality decay and viability of Lactobacillus acidophilus free and encapsulated in buffalo milk yogurt
- Avaliação de rendimento de processo e eficiência de encapsulação em micropartículas lipídicas sólidas carregadas com vitamina D3 obtidas por spray-chilling
- Microencapsulation of lycopene by gelatin-pectin complex coacervation
- Microencapsulação de licopeno por coacervação complexa
- Avaliação da atividade antilisterial de nisina comercial e encapsulada por spray drying em leite refrigerado
- Assessment of the inhibitory effect of free and encapsulated commercial nisin (Nisaplin®), tested alone and in combination, on Listeria monocytogenes and Bacillus cereus in refrigerated milk
- Elaboração de micropartículas lipídicas sólidas carregadas de licopeno: estudo da estabilidade e da morfologia
Informações sobre o DOI: 10.1007/s13197-012-0722-z (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas