Properties of thermoplastic starch from cassava bagasse and cassava starch and their blends with poly (lactic acid) (2012)
- Authors:
- Teixeira, Eliangela de Morais
- Curvelo, Antonio Aprigio da Silva
- Corrêa, Ana C. - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
- Marconcini, José Manoel - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
- Curvelo, Antonio Aprigio da Silva
- Glenn, Gregory M
- Mattoso, Luiz Henrique Capparelli - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
- Autor USP: CURVELO, ANTONIO APRIGIO DA SILVA - IQSC
- Unidade: IQSC
- DOI: 10.1016/j.indcrop.2011.11.036
- Subjects: QUÍMICA; BAGAÇOS; MANDIOCA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Industrial Crops and Products
- ISSN: 0926-6690
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 37, n. 1, p. 61-68, 2012
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
TEIXEIRA, Eliangela de Morais et al. Properties of thermoplastic starch from cassava bagasse and cassava starch and their blends with poly (lactic acid). Industrial Crops and Products, v. 37, n. 1, p. 61-68, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2011.11.036. Acesso em: 17 abr. 2024. -
APA
Teixeira, E. de M., Curvelo, A. A. da S., Corrêa, A. C., Marconcini, J. M., Curvelo, A. A. da S., Glenn, G. M., & Mattoso, L. H. C. (2012). Properties of thermoplastic starch from cassava bagasse and cassava starch and their blends with poly (lactic acid). Industrial Crops and Products, 37( 1), 61-68. doi:10.1016/j.indcrop.2011.11.036 -
NLM
Teixeira E de M, Curvelo AA da S, Corrêa AC, Marconcini JM, Curvelo AA da S, Glenn GM, Mattoso LHC. Properties of thermoplastic starch from cassava bagasse and cassava starch and their blends with poly (lactic acid) [Internet]. Industrial Crops and Products. 2012 ; 37( 1): 61-68.[citado 2024 abr. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2011.11.036 -
Vancouver
Teixeira E de M, Curvelo AA da S, Corrêa AC, Marconcini JM, Curvelo AA da S, Glenn GM, Mattoso LHC. Properties of thermoplastic starch from cassava bagasse and cassava starch and their blends with poly (lactic acid) [Internet]. Industrial Crops and Products. 2012 ; 37( 1): 61-68.[citado 2024 abr. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2011.11.036 - Reaction of 5-allyl-5-isobutylbarbituric acid with electrophilic reagents
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.indcrop.2011.11.036 (Fonte: oaDOI API)
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