Processing of byproducts to improve nisin production by Lactococcus lactis (2011)
- Autores:
- Autores USP: PESSOA JUNIOR, ADALBERTO - FCF ; PENNA, THEREZA CHRISTINA VESSONI - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.5897/ajb11.979
- Assuntos: LACTOCOCCUS; BIOTECNOLOGIA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Victoria Island
- Data de publicação: 2011
- Fonte:
- Título do periódico: African Journal of Biotecnology
- ISSN: 1684-5315
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 10, n. 66, p. 14920-14925, 2011
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: green
-
ABNT
JOZALA, Angela Faustino et al. Processing of byproducts to improve nisin production by Lactococcus lactis. African Journal of Biotecnology, v. 10, n. 66, p. 14920-14925, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5897/ajb11.979. Acesso em: 28 mar. 2024. -
APA
Jozala, A. F., Silva, D. P. da, Vicente, A. A., Teixeira, J. A., Pessoa Junior, A., & Vessoni Penna, T. C. (2011). Processing of byproducts to improve nisin production by Lactococcus lactis. African Journal of Biotecnology, 10( 66), 14920-14925. doi:10.5897/ajb11.979 -
NLM
Jozala AF, Silva DP da, Vicente AA, Teixeira JA, Pessoa Junior A, Vessoni Penna TC. Processing of byproducts to improve nisin production by Lactococcus lactis [Internet]. African Journal of Biotecnology. 2011 ; 10( 66): 14920-14925.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.5897/ajb11.979 -
Vancouver
Jozala AF, Silva DP da, Vicente AA, Teixeira JA, Pessoa Junior A, Vessoni Penna TC. Processing of byproducts to improve nisin production by Lactococcus lactis [Internet]. African Journal of Biotecnology. 2011 ; 10( 66): 14920-14925.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.5897/ajb11.979 - Extraction of recombinant green fluorescent protein (GFPUV) from Escherichia coli
- Evaluation of recombinant green fluorescent protein, under various culture conditions and purification with HiTrap hydrophobic interaction chromatography resins
- Produção de nisina por Lactococcus lactis ATCC11454 utilizando leite desnatado como suplemento no meio de cultivo
- Green fluorescent protein('gfp IND. uv') expressed by Escherichia coli DH5-a, for different growth conditions
- Influence of culture conditions on the expression of green fluorescent protein (GFPUV) by Escherichia coli
- Thermal stability of recombinant green fluorescent protein (GFPuv) at various pH conditions
- Effect of polyethylene glycol on the stability of green fluorescent protein
- Evaluation of nisin expression in bioreactor using diluted skimmed milk
- Avaliação do comportamento da proteína verde fluorescente (GFP) como biosensor na estabilidade dos fármacos ceftazidima e aminofilina em soluções
- Effect of polyethylene glycol on the thermal stability of green fluorescent protein
Informações sobre o DOI: 10.5897/ajb11.979 (Fonte: oaDOI API)
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