Modulation of plasma levels and percentages of incorporation of 0-3 PUFAs in egg yolk under the influence of supplementation sources rich in omega 3 to diet of laying hens (2011)
- Authors:
- Autor USP: MENDONÇA JÚNIOR, CÁSSIO XAVIER DE - FMVZ
- Unidade: FMVZ
- Subjects: OVO; PLASMA; DIETA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Nutrition Abstracts and Reviews Series B
- ISSN: 0309-135X
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 81, n. 9, p. 909 res. 4658. 2011
-
ABNT
PITA, Maria Carolina Gonçalves et al. Modulation of plasma levels and percentages of incorporation of 0-3 PUFAs in egg yolk under the influence of supplementation sources rich in omega 3 to diet of laying hens. Nutrition Abstracts and Reviews Series B. Aberdeen: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 28 mar. 2024. , 2011 -
APA
Pita, M. C. G., Carvalho, P. R., Piber Neto, E., & Mendonça Júnior, C. X. de. (2011). Modulation of plasma levels and percentages of incorporation of 0-3 PUFAs in egg yolk under the influence of supplementation sources rich in omega 3 to diet of laying hens. Nutrition Abstracts and Reviews Series B. Aberdeen: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. -
NLM
Pita MCG, Carvalho PR, Piber Neto E, Mendonça Júnior CX de. Modulation of plasma levels and percentages of incorporation of 0-3 PUFAs in egg yolk under the influence of supplementation sources rich in omega 3 to diet of laying hens. Nutrition Abstracts and Reviews Series B. 2011 ; 81( 9): 909 res. 4658. 2011.[citado 2024 mar. 28 ] -
Vancouver
Pita MCG, Carvalho PR, Piber Neto E, Mendonça Júnior CX de. Modulation of plasma levels and percentages of incorporation of 0-3 PUFAs in egg yolk under the influence of supplementation sources rich in omega 3 to diet of laying hens. Nutrition Abstracts and Reviews Series B. 2011 ; 81( 9): 909 res. 4658. 2011.[citado 2024 mar. 28 ] - Teores de colesterol, ácidos graxos poliinsaturados ômega-3 e vitaminas "A" e "E" em ovos enriquecidos de galinhas e codornas
- Influência dos níveis de lisina e aminoácidos sulfurados na ração, sobre o acúmulo de gordura abdominal em frangos de corte
- Influence of valine level on performance of older broilers fed a low protein diet supplemented with amino acids
- Vegetable and marine sources of supplementaries PUFAs in the diet of laying hens: effect on lipid composition of the plasma and of the egg yolk and time of incorporation of omega 6 PUFAs
- Enriquecimento de ovos de galinha mediante suplementação de vitaminas A e E na dieta
- Fatores nutricionais envolvidos na qualidade do ovo
- Palavra do diretor
- Problemas locomotores em frangos de corte
- Efeito da farinha de alfafa, farinha de peixe e farelinho de trigo sobre a deposição de gordura hepática em galinhas hisex branca e hisex vermelha
- Efeito do ácido acetil salicílico na redução de gordura abdominal em frangos de corte
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas