Viability of lactic acid bacteria in an innovative potentially synbiotic tomato dairy-based spread product (2011)
- Autores:
- Autor USP: SAAD, SUSANA MARTA ISAY - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: TOMATE; BACTÉRIAS LÁTICAS; ALIMENTOS FUNCIONAIS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 47, suppl. 1, p. 95 res. FC186, 2011
- Nome do evento: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo
-
ABNT
STALIANO, Cristina Dini e MARTINEZ, Rafael Chacon Ruiz e SAAD, Susana Marta Isay. Viability of lactic acid bacteria in an innovative potentially synbiotic tomato dairy-based spread product. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 29 mar. 2024. , 2011 -
APA
Staliano, C. D., Martinez, R. C. R., & Saad, S. M. I. (2011). Viability of lactic acid bacteria in an innovative potentially synbiotic tomato dairy-based spread product. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Staliano CD, Martinez RCR, Saad SMI. Viability of lactic acid bacteria in an innovative potentially synbiotic tomato dairy-based spread product. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 95 res. FC186.[citado 2024 mar. 29 ] -
Vancouver
Staliano CD, Martinez RCR, Saad SMI. Viability of lactic acid bacteria in an innovative potentially synbiotic tomato dairy-based spread product. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 95 res. FC186.[citado 2024 mar. 29 ] - Amaranth and okara increase gastrointestinal in vitro resistance of probiotic strains in a fermented soy product
- Prebiotic supplementation in material diet changes differently the human milk microbiota
- Perfil microbiólogico de queijo minas frescal probiótico
- Monitoramento de parâmetros de textura instrumental em queijo "petit-suisse" probiótico ao longo de sua vida de prateleira
- Perfil de textura e viabilidade de Lactobacillus casei em queijo minas frescal
- Efeito de diferentes gomas sobre parâmetros de textura instrumental de queijo petit-suisse probiótico ao longo do armazenamento
- Cientistas testam subprodutos do processamento de frutas e soja para bio-enriquecer alimentos [Entrevista a Karina Ninni Ramos]
- Os probióticos amigos do leite [Entrevista a Maíra Termero]
- Prebiotic effects in human milk influenced by mother’s age
- Prospective applications of probiotics and prebiotics in foods
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas