Optimizing hidrothermal pretreatmen of sugarcane bagasse using response surface methodology (2011)
- Authors:
- Autor USP: CRUZ, SANDRA HELENA DA - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR; BAGAÇOS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: Purdue University
- Publisher place: West Lafayette
- Date published: 2011
- Source:
- Título do periódico: United States-Brazil Symposium on Sustainable Bioenergy
- Conference titles: Frontiers in Bioenergy
-
ABNT
CRUZ, Sandra Helena da et al. Optimizing hidrothermal pretreatmen of sugarcane bagasse using response surface methodology. 2011, Anais.. West Lafayette: Purdue University, 2011. Disponível em: http://web.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?vid=2&sid=18b9f342-6183-45d3-9795-7356baddeee0%40sessionmgr4001&hid=4209. Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Cruz, S. H. da, Dien, B. S., Nichols, N. N., Saha, B. C., & Cotta, M. A. (2011). Optimizing hidrothermal pretreatmen of sugarcane bagasse using response surface methodology. In United States-Brazil Symposium on Sustainable Bioenergy. West Lafayette: Purdue University. Recuperado de http://web.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?vid=2&sid=18b9f342-6183-45d3-9795-7356baddeee0%40sessionmgr4001&hid=4209 -
NLM
Cruz SH da, Dien BS, Nichols NN, Saha BC, Cotta MA. Optimizing hidrothermal pretreatmen of sugarcane bagasse using response surface methodology [Internet]. United States-Brazil Symposium on Sustainable Bioenergy. 2011 ;[citado 2024 abr. 19 ] Available from: http://web.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?vid=2&sid=18b9f342-6183-45d3-9795-7356baddeee0%40sessionmgr4001&hid=4209 -
Vancouver
Cruz SH da, Dien BS, Nichols NN, Saha BC, Cotta MA. Optimizing hidrothermal pretreatmen of sugarcane bagasse using response surface methodology [Internet]. United States-Brazil Symposium on Sustainable Bioenergy. 2011 ;[citado 2024 abr. 19 ] Available from: http://web.ebscohost.com/ehost/pdfviewer/pdfviewer?vid=2&sid=18b9f342-6183-45d3-9795-7356baddeee0%40sessionmgr4001&hid=4209 - Produção de frutooligossacarídeos (FOS) por microrganismos
- Seleção de fungos basidiomicetos capazes de descolorir melaço de cana de açúcar
- Altered patterns of maltose and glucose fermentation by brewing and wine yeasts influenced by the complexity of nitrogen source
- Energy cultures and sustainability in biofuel production
- Morphophysiological and molecular characterization of wild yeast isolates from industrial ethanol process
- Dilute-acid pretreated sugarcane bagasse with fungal treated and fermentable by Saccharomyces cerevisiae
- Seleção de fungos basidiomicetos capazes de descolorir melaço de cana-de-açúcar
- Produção de frutooligossacarídeos (FOS) por leveduras a partir de melaço de cana-de-açúcar
- Avaliação microbiológica de retentado, resíduo a ser utilizado como fonte de nitrogênio na fermentação alcoólica
- Impactos da qualidade do açúcar na indústria de alimentos
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas