Effect of modified atmosphere packaging systems on lamb meat appearance during refrigerated storage (2011)
- Autores:
- Autores USP: FREIRE, MARIA TERESA DE ALVARENGA - FZEA ; BALIEIRO, JÚLIO CÉSAR DE CARVALHO - FZEA ; TRINDADE, MARCO ANTONIO - FZEA
- Unidade: FZEA
- Assuntos: ARMAZENAGEM EM ATMOSFERA MODIFICADA; CARNES E DERIVADOS; CORDEIROS; CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO FRIO
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Editora: Belgian Association of Meat Science and Technology
- Local: Ghent
- Data de publicação: 2011
- Fonte:
- Título do periódico: Proceedings ICoMST
- Nome do evento: International Congress of Meat Science and Technology
-
ABNT
FERNANDES, Rafaella de Paula Paseto et al. Effect of modified atmosphere packaging systems on lamb meat appearance during refrigerated storage. 2011, Anais.. Ghent: Belgian Association of Meat Science and Technology, 2011. . Acesso em: 29 mar. 2024. -
APA
Fernandes, R. de P. P., Freire, M. T. de A., Balieiro, J. C. de C., Rosa, A. F., Catunda, F. A. P., & Trindade, M. A. (2011). Effect of modified atmosphere packaging systems on lamb meat appearance during refrigerated storage. In Proceedings ICoMST. Ghent: Belgian Association of Meat Science and Technology. -
NLM
Fernandes R de PP, Freire MT de A, Balieiro JC de C, Rosa AF, Catunda FAP, Trindade MA. Effect of modified atmosphere packaging systems on lamb meat appearance during refrigerated storage. Proceedings ICoMST. 2011 ;[citado 2024 mar. 29 ] -
Vancouver
Fernandes R de PP, Freire MT de A, Balieiro JC de C, Rosa AF, Catunda FAP, Trindade MA. Effect of modified atmosphere packaging systems on lamb meat appearance during refrigerated storage. Proceedings ICoMST. 2011 ;[citado 2024 mar. 29 ] - Stability of lamb loin stored under refrigeration and packet in different modified atmosphere packaging systems
- Indirect estimate of metmyoglobin in lamb meat under different modified atmosphere systems
- Diagnóstico dos pontos críticos e avaliação das perspectivas para estudos relativos ao abate, processamento e embalagem da carne de ovinos
- Diagnóstico dos pontos críticos e avaliação das perspectivas para estudos relativos ao abate e processamento da carne de ovinos
- Dados de qualidade de carne e provas sensoriais
- Active packaged lam with oxygen scavenger/carbon dioxide emitter sachet: physical-chemical and microbiological stability during refrigerated storage
- Development and evaluation of chicken nuggets with partial replacement of meat and fat by pea fibre
- Physicochemical and sensory parameters of chicken nuggets with partial substitution of meat and fat for pea fiber
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