Protein structure: a hands-on approach (2011)
- Autor:
- Autor USP: GARRATT, RICHARD CHARLES - IFSC
- Unidade: IFSC
- Assuntos: PROTEÍNAS (ESTUDO;ESTRUTURA); CRISTALOGRAFIA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Editora: Universidad Nacional Pedro Ruiz Gallo, Facultad de Ciencias Biológicas
- Local: Lambayeque
- Data de publicação: 2011
- Fonte:
- Título do periódico: Libro de Resúmenes
- Nome do evento: Congreso Nacional de Estudiantes de Biología
-
ABNT
GARRATT, Richard Charles. Protein structure: a hands-on approach. 2011, Anais.. Lambayeque: Universidad Nacional Pedro Ruiz Gallo, Facultad de Ciencias Biológicas, 2011. . Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Garratt, R. C. (2011). Protein structure: a hands-on approach. In Libro de Resúmenes. Lambayeque: Universidad Nacional Pedro Ruiz Gallo, Facultad de Ciencias Biológicas. -
NLM
Garratt RC. Protein structure: a hands-on approach. Libro de Resúmenes. 2011 ;[citado 2024 set. 19 ] -
Vancouver
Garratt RC. Protein structure: a hands-on approach. Libro de Resúmenes. 2011 ;[citado 2024 set. 19 ] - Acta Crystallographica D
- Acta Crystallographica D
- Septin filaments: how to assemble a molecular jigsaw
- Modelagem molecular de proteinas por homologia
- Studies on the cysteinyl residue of calmodulin from canavalia ensiformis seeds
- Modelling of the superoxide dismutase of S. mansoni
- Plural origins of molecular homochirality in our biota part II: The relative stabilities of homochiral and mixed oligoribotides and peptides
- Análise estrutural de hélices ´3 IND.10´ em proteínas
- Identification of free fatty acids in maize protein bodies and purified 'ALFA' zeins by 'ANTPOT.13 C' and 'ANTPOT.1 H' nuclear magnetic resonance
- Proposal for a reaction mechanism to K49 phospholipases 'A IND.2'
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas