Influence of food matrices on probiotic viability: a review focusing on the fruity bases (2011)
- Authors:
- Autor USP: OLIVEIRA, MARICE NOGUEIRA DE - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1016/j.tifs.2011.04.008
- Subjects: PROBIÓTICOS; ALIMENTOS FUNCIONAIS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Trends in Food Science & Technology
- ISSN: 0924-2244
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 22, n. 7, p. 377-385, 2011
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
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ABNT
ESPÍRITO SANTO, Ana Paula do et al. Influence of food matrices on probiotic viability: a review focusing on the fruity bases. Trends in Food Science & Technology, v. 22, n. 7, p. 377-385, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2011.04.008. Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Espírito Santo, A. P. do, Perego, P., Converti, A., & Oliveira, M. N. de. (2011). Influence of food matrices on probiotic viability: a review focusing on the fruity bases. Trends in Food Science & Technology, 22( 7), 377-385. doi:10.1016/j.tifs.2011.04.008 -
NLM
Espírito Santo AP do, Perego P, Converti A, Oliveira MN de. Influence of food matrices on probiotic viability: a review focusing on the fruity bases [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2011 ; 22( 7): 377-385.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2011.04.008 -
Vancouver
Espírito Santo AP do, Perego P, Converti A, Oliveira MN de. Influence of food matrices on probiotic viability: a review focusing on the fruity bases [Internet]. Trends in Food Science & Technology. 2011 ; 22( 7): 377-385.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2011.04.008 - Resenha sem titulo proprio
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.tifs.2011.04.008 (Fonte: oaDOI API)
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