Phase equilibrium and optimization tools: application for enhanced structured lipids for foods (2011)
- Autores:
- Autor USP: ROUX, GALO ANTONIO CARRILLO LE - EP
- Unidade: EP
- DOI: 10.1007/s11746-010-1665-z
- Assuntos: LIPÍDEOS; EQUILÍBRIO SÓLIDO-LÍQUIDO; OTIMIZAÇÃO MATEMÁTICA
- Agências de fomento:
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of the American Oil Chemists' Society
- ISSN: 0003-021X
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 88, n. 2 p. 223-233, 2011
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: green
- Licença: other-oa
-
ABNT
SANTOS, Moisés Teles dos e CARRILLO LE ROUX, Galo Antonio e GERBAUD, Vicent. Phase equilibrium and optimization tools: application for enhanced structured lipids for foods. Journal of the American Oil Chemists' Society, v. 88, n. 2 p. 223-233, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11746-010-1665-z. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Santos, M. T. dos, Carrillo Le Roux, G. A., & Gerbaud, V. (2011). Phase equilibrium and optimization tools: application for enhanced structured lipids for foods. Journal of the American Oil Chemists' Society, 88( 2 p. 223-233). doi:10.1007/s11746-010-1665-z -
NLM
Santos MT dos, Carrillo Le Roux GA, Gerbaud V. Phase equilibrium and optimization tools: application for enhanced structured lipids for foods [Internet]. Journal of the American Oil Chemists' Society. 2011 ; 88( 2 p. 223-233):[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11746-010-1665-z -
Vancouver
Santos MT dos, Carrillo Le Roux GA, Gerbaud V. Phase equilibrium and optimization tools: application for enhanced structured lipids for foods [Internet]. Journal of the American Oil Chemists' Society. 2011 ; 88( 2 p. 223-233):[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11746-010-1665-z - Kinetic study of the reactions of chlorine atoms and CI(2) (center dot-) radical anions in aqueous solutions. II. Toluene, benzoic acid, and chlorobenzene
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Informações sobre o DOI: 10.1007/s11746-010-1665-z (Fonte: oaDOI API)
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