Banana flour films (Musa paradisiaca): evaluation of film properties in terms of process variables (2011)
- Authors:
- Autor USP: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- Subjects: BANANA; EMBALAGENS DE ALIMENTOS; BIOFILMES
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: International Association for Engineering and Food
- Publisher place: Athens
- Date published: 2011
- ISBN: 9789608978966
- Source:
- Título do periódico: Proceedings iCEF; food process engineering in a changing world
- Conference titles: International Congress on Engineering and Food
-
ABNT
PELISSARI, Franciele Maria et al. Banana flour films (Musa paradisiaca): evaluation of film properties in terms of process variables. 2011, Anais.. Athens: International Association for Engineering and Food, 2011. . Acesso em: 29 mar. 2024. -
APA
Pelissari, F. M., Andrade-Mahecha, M. M., Sobral, P. J. do A., & Menegalli, F. C. (2011). Banana flour films (Musa paradisiaca): evaluation of film properties in terms of process variables. In Proceedings iCEF; food process engineering in a changing world. Athens: International Association for Engineering and Food. -
NLM
Pelissari FM, Andrade-Mahecha MM, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Banana flour films (Musa paradisiaca): evaluation of film properties in terms of process variables. Proceedings iCEF; food process engineering in a changing world. 2011 ;[citado 2024 mar. 29 ] -
Vancouver
Pelissari FM, Andrade-Mahecha MM, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Banana flour films (Musa paradisiaca): evaluation of film properties in terms of process variables. Proceedings iCEF; food process engineering in a changing world. 2011 ;[citado 2024 mar. 29 ] - Structural investigation of passion fruit juice co-crystallized with sucrose
- Efeito de misturas de sorbitol e glicerol nas propriedades mecânicas de filmes a base de gelatina
- Influência do plastificante e umidade relativa nas propriedades mecânicas de filmes a base de fécula de mandioca
- Propriedades mecânicas, viscoelásticas e de barreira de filmes a base de gelatina plastificados com mistura de glicerol:sorbitol
- Composição físico-química de frações de farinha e microestrutura do grão de quinoa: variedade real (Chenopodium Quinoa Willd)
- Drying behavior of Tilapia fillets osmotically dehydrated in ternary solutions (NaCI-Water-Sucrose)
- Propriedades mecánicas de biopelículas de harina de plátano: resultados preliminares
- Hydrogels et applications en ingénierie tissulaire
- Modelization principles for drying of gels
- Preparo de proteínas miofibrilares de tilápia para elaboração de biofilmes
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas