Optimization of the dehydration process of Amaranth flour films plasticized with sorbitol (2010)
- Autores:
- Autor USP: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- Assuntos: BIOFILMES; AMARANTHUS; SECAGEM; TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- ISBN: 9783869120379
- Fonte:
- Título do periódico: Proceedings IDS
- Nome do evento: International Drying Symposium
-
ABNT
TAPIA-BLACIDO, Delia e SOBRAL, Paulo José do Amaral e MENEGALLI, F. C. Optimization of the dehydration process of Amaranth flour films plasticized with sorbitol. 2010, Anais.. Magdeburg: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2010. . Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Tapia-Blacido, D., Sobral, P. J. do A., & Menegalli, F. C. (2010). Optimization of the dehydration process of Amaranth flour films plasticized with sorbitol. In Proceedings IDS. Magdeburg: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. -
NLM
Tapia-Blacido D, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Optimization of the dehydration process of Amaranth flour films plasticized with sorbitol. Proceedings IDS. 2010 ;[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Tapia-Blacido D, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Optimization of the dehydration process of Amaranth flour films plasticized with sorbitol. Proceedings IDS. 2010 ;[citado 2024 abr. 19 ] - Fatty acid addition to improve water vapor barrier of edible films made from Amaranthus cruentus flour
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