Textural evaluation of chocolate bars produced with and without conching (2010)
- Autores:
- Autor USP: LANNES, SUZANA CAETANO DA SILVA - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: CHOCOLATE; ANÁLISE DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 46, suppl. 2, p. 85 res. FCF166, 2010
- Nome do evento: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo
-
ABNT
GONÇALVES, Estela Vidal e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Textural evaluation of chocolate bars produced with and without conching. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 18 abr. 2024. , 2010 -
APA
Gonçalves, E. V., & Lannes, S. C. da S. (2010). Textural evaluation of chocolate bars produced with and without conching. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Gonçalves EV, Lannes SC da S. Textural evaluation of chocolate bars produced with and without conching. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 85 res. FCF166.[citado 2024 abr. 18 ] -
Vancouver
Gonçalves EV, Lannes SC da S. Textural evaluation of chocolate bars produced with and without conching. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 85 res. FCF166.[citado 2024 abr. 18 ] - Evaluation of collagen quality from chicken feet using spectroscopy techniques
- Attributes of chocolate produced with cocoa bulk aiming the comparison with chocolates produced with cocoa from different provenances
- Formulation and rheology of cupuassu "chocolate"
- Análise de textura de "chocolates" de cupuaçu formulados
- Avaliação química e nutricional de "chocolates" de cupuaçu
- Achocolatados: análise química
- Avaliação de textura de maionese do mercado brasileiro
- Uma vitória na Amazônia
- Efeitos na cor de pães para hambúrguer com a utilização de substitutos de açúcar e gordura
- Avaliação química de achocolatos do mercado brasileiro
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas