Citrate and phosphate influence on green fluorescent protein thermal stability (2010)
- Autores:
- Autores USP: PESSOA JUNIOR, ADALBERTO - FCF ; PENNA, THEREZA CHRISTINA VESSONI - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: PROTEÍNAS DE FLUORESCÊNCIA VERDE; BIOTECNOLOGIA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 46, suppl. 2, p. 10 res. FCF015, 2010
- Nome do evento: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo
-
ABNT
NOVAES, Leticia Célia de Lencastre et al. Citrate and phosphate influence on green fluorescent protein thermal stability. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 abr. 2024. , 2010 -
APA
Novaes, L. C. de L., Mazzola, P. G., Pessoa Junior, A., & Vessoni Penna, T. C. (2010). Citrate and phosphate influence on green fluorescent protein thermal stability. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Novaes LC de L, Mazzola PG, Pessoa Junior A, Vessoni Penna TC. Citrate and phosphate influence on green fluorescent protein thermal stability. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 10 res. FCF015.[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Novaes LC de L, Mazzola PG, Pessoa Junior A, Vessoni Penna TC. Citrate and phosphate influence on green fluorescent protein thermal stability. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 10 res. FCF015.[citado 2024 abr. 19 ] - Permeabilização das células de Escherichia coli DH5-A por processos de congelamento descongelamento e sonicação
- Quantificação da proteína verde fluorescente (GFPUV) expressa em células de Escherichia coli
- Intracellular release of recombinant green fluorescent protein (gfp(uv)) from Escherichia coli
- Thermal stability of recombinant green fluorescent protein (GFPuv) at various pH values
- Affinity-tagged green fluorescent protein extraction from E.coli cell lysate using two-phase aqueous micellar systems
- Novel nisin purification method using a two-phase aqueous micellar system
- Nisin production in bioreactor using skimmed milk and milk whey
- Influence of nisin production in large-scale from Lactococcus lactis in natural media
- Nisin purification using a two-phase aqueous micellar systems
- Expression of nisin by Lactococcus lactis in a fermenter and detection by two nisin-sensitive bacteria
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