In vitro anti-glycation and antiperoxidation effects of chlorogenic acid vis-à-vis human low density lipoprotein (2009)
- Autores:
- Autor USP: BASTOS, DEBORAH HELENA MARKOWICZ - FSP
- Unidade: FSP
- Assuntos: MATE (PROPRIEDADES); ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE); REAÇÕES QUÍMICAS; LIPOPROTEÍNAS LDL (AVALIAÇÃO;PROTEÇÃO)
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Editora: International Society for Horticultural Science
- Local: Avignon
- Data de publicação: 2009
- Fonte:
- Nome do evento: International Symposium on Human Health Effects of Fruit and Vegetables
-
ABNT
BASTOS, Deborah Helena Markowicz e SCHULZE, John e GUGLIUCCI, Alejandro. In vitro anti-glycation and antiperoxidation effects of chlorogenic acid vis-à-vis human low density lipoprotein. 2009, Anais.. Avignon: International Society for Horticultural Science, 2009. . Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Bastos, D. H. M., Schulze, J., & Gugliucci, A. (2009). In vitro anti-glycation and antiperoxidation effects of chlorogenic acid vis-à-vis human low density lipoprotein. In Abstracts [of] the 3rd International Symposium on Human Health Effects of Fruit and Vegetables. Avignon: International Society for Horticultural Science. -
NLM
Bastos DHM, Schulze J, Gugliucci A. In vitro anti-glycation and antiperoxidation effects of chlorogenic acid vis-à-vis human low density lipoprotein. Abstracts [of] the 3rd International Symposium on Human Health Effects of Fruit and Vegetables. 2009 ;[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Bastos DHM, Schulze J, Gugliucci A. In vitro anti-glycation and antiperoxidation effects of chlorogenic acid vis-à-vis human low density lipoprotein. Abstracts [of] the 3rd International Symposium on Human Health Effects of Fruit and Vegetables. 2009 ;[citado 2024 abr. 19 ] - Novidades de nutracêuticos em câncer: atividade antioxidante de chá verde, chá preto e erva mate
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Como citar
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