Total trans fatty acid analysis in spreadable cheese by capillary zone electrophoresis (2010)
- Autores:
- Castro, Patrícia Mendonça de - Universidade Federal de Juiz de Fora (UFJF)
- Barra, Marcelo Macedo
- Ribeiro, Mauro Carlos Costa
- Aued-Pimentel, Sabria - Instituto Adolfo Lutz (IAL)
- Silva, Simone Alves da - Instituto Adolfo Lutz (IAL)
- Oliveira, Marcone Augusto Leal de - Universidade Federal de Juiz de Fora (UFJF)
- Autor USP: RIBEIRO, MAURO CARLOS COSTA - IQ
- Unidade: IQ
- Assuntos: ELETROFORESE CAPILAR DE ZONA; ÁCIDOS GRAXOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Washington
- Data de publicação: 2010
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Agricultural and Food Chemistry
- ISSN: 0021-8561
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 58, n. 3, p. 1403-1409, 2010
-
ABNT
CASTRO, Patrícia Mendonça de et al. Total trans fatty acid analysis in spreadable cheese by capillary zone electrophoresis. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 58, n. 3, p. 1403-1409, 2010Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904212m. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Castro, P. M. de, Barra, M. M., Ribeiro, M. C. C., Aued-Pimentel, S., Silva, S. A. da, & Oliveira, M. A. L. de. (2010). Total trans fatty acid analysis in spreadable cheese by capillary zone electrophoresis. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58( 3), 1403-1409. Recuperado de http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904212m -
NLM
Castro PM de, Barra MM, Ribeiro MCC, Aued-Pimentel S, Silva SA da, Oliveira MAL de. Total trans fatty acid analysis in spreadable cheese by capillary zone electrophoresis [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2010 ; 58( 3): 1403-1409.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904212m -
Vancouver
Castro PM de, Barra MM, Ribeiro MCC, Aued-Pimentel S, Silva SA da, Oliveira MAL de. Total trans fatty acid analysis in spreadable cheese by capillary zone electrophoresis [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2010 ; 58( 3): 1403-1409.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: http://pubs.acs.org/doi/pdfplus/10.1021/jf904212m - The vibrational motion of `polymeric´ Be`Cl IND. 2´
- Espectroscopia raman de líquido iônicos
- Polarization effect on the structure and dynamics of molten NaCl'O POT. 3'
- Intermediate-range order in aqueous solution of salts
- Geração da configuração inicial de um sistema polimérico para simulação computacional usando o programa Packmol
- Molecular dynamics simulation of inoic liquids polymer electrolytes
- Structural relaxation properties of ionic liquids polymer electrodes based on 1-butyl-3-methyl imidazolium hexafluorophosphate and poly(ethylene oxide)
- Dinâmica molecular de S'O IND. 2' líquido
- Polymer electrolytes based on poly(ethylene glycol) dimethyl ether and the ionic liquid 1-butyl-3-methylimidazolium hexafluorophosphate: preparation, physico-chemical characterization, and theoretical study
- Desenvolvimento de moodelos polarizáveis para simulação de líquidos iônicos
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas