Physical and physicochemical stability evaluation of cosmetic formulations containing soybean extract fermented by Bifidobacterium animalis (2009)
- Authors:
- USP affiliated authors: KANEKO, TELMA MARY - FCF ; CONSIGLIERI, VLADI OLGA - FCF ; BABY, ANDRÉ ROLIM - FCF ; VELASCO, MARIA VALERIA ROBLES - FCF ; PINTO, CLAUDINEIA APARECIDA SALES DE OLIVEIRA - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1590/s1984-82502009000300018
- Subjects: COSMÉTICOS (FORMULAÇÃO); SOJA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 45, n. 3, p. 515-525, 2009
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by
-
ABNT
VIEIRA, Rafael Pinto et al. Physical and physicochemical stability evaluation of cosmetic formulations containing soybean extract fermented by Bifidobacterium animalis. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 45, n. 3, p. 515-525, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1984-82502009000300018. Acesso em: 18 set. 2024. -
APA
Vieira, R. P., Fernandes, A. R., Kaneko, T. M., Consiglieri, V. O., Pinto, C. A. S. de O., Pereira, C. S. C., et al. (2009). Physical and physicochemical stability evaluation of cosmetic formulations containing soybean extract fermented by Bifidobacterium animalis. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 45( 3), 515-525. doi:10.1590/s1984-82502009000300018 -
NLM
Vieira RP, Fernandes AR, Kaneko TM, Consiglieri VO, Pinto CAS de O, Pereira CSC, Baby AR, Velasco MVR. Physical and physicochemical stability evaluation of cosmetic formulations containing soybean extract fermented by Bifidobacterium animalis [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 3): 515-525.[citado 2024 set. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502009000300018 -
Vancouver
Vieira RP, Fernandes AR, Kaneko TM, Consiglieri VO, Pinto CAS de O, Pereira CSC, Baby AR, Velasco MVR. Physical and physicochemical stability evaluation of cosmetic formulations containing soybean extract fermented by Bifidobacterium animalis [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 3): 515-525.[citado 2024 set. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502009000300018 - Study of sunless tanning formulas using molted snake skin as an alternative membrane model
- Hydrolyzed collagen interferes with in vitro photoprotective effectiveness of sunscreens
- Desenvolvimento de fotoprotetores bioativos contendo extrato comercial de "Punica granatum L."
- Functional photostability and cutaneous compatibility of bioactive UVA sun care products
- Avaliação da estabilidade de máscaras faciais com finalidade antienvelhecimento contendo rutina
- Desenvolvimento de sistema de liberação de papaína para uso tópico
- Influence of urea, propylene glycol and isopropanol on rutin release from O/W emulsions
- Stability evaluation of organic Lip Balm
- Hidrolipodistrofia ginoide: aspectos gerais e metodologias de avaliação da eficácia
- Avaliação de formulações cosméticas contendo papaína
Informações sobre o DOI: 10.1590/s1984-82502009000300018 (Fonte: oaDOI API)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas