Moisture adsorption behavior of biscuits formulated using wheat, oatmeal and passion fruit flour (2009)
- Autores:
- Autor USP: MORAES, IZABEL CRISTINA FREITAS - FZEA
- Unidade: FZEA
- Assuntos: ALIMENTOS FUNCIONAIS; BISCOITOS; ADSORÇÃO; TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Malden, MA
- Data de publicação: 2009
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Food Processing and Preservation
- ISSN: 0145-8892
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 33, n. 1, p. 105-113, Feb. 2009
-
ABNT
SAMPAIO, Romildo M. et al. Moisture adsorption behavior of biscuits formulated using wheat, oatmeal and passion fruit flour. Journal of Food Processing and Preservation, v. 33, n. 1, p. 105-113, 2009Tradução . . Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Sampaio, R. M., Marcos, S. K., Moraes, I. C. F., & Perez, V. H. (2009). Moisture adsorption behavior of biscuits formulated using wheat, oatmeal and passion fruit flour. Journal of Food Processing and Preservation, 33( 1), 105-113. -
NLM
Sampaio RM, Marcos SK, Moraes ICF, Perez VH. Moisture adsorption behavior of biscuits formulated using wheat, oatmeal and passion fruit flour. Journal of Food Processing and Preservation. 2009 ; 33( 1): 105-113.[citado 2024 abr. 23 ] -
Vancouver
Sampaio RM, Marcos SK, Moraes ICF, Perez VH. Moisture adsorption behavior of biscuits formulated using wheat, oatmeal and passion fruit flour. Journal of Food Processing and Preservation. 2009 ; 33( 1): 105-113.[citado 2024 abr. 23 ] - Avaliação do índice de peróxidos de amêndoas de castanhas de caju com revestimento ativo à base de amido de semente de jaca
- Mango pulp (Mangifera indica L.) preserved by hurdle technology: physicochemical, microbiological and rheological charcterization
- Dynamic and steady: shear rheological properties of xanthan and guar gums dispersed in sweet passion fruit pulp (Passiflora edulis f. flavicarpa)
- Propriedades físicas e permeabilidade ao vapor de água do amido de Maranta arundinacea modificado
- The chemical composition and metabolic effects of attalea phalerata nut oil in hyperlipidemic rats induced by a high-fructose diet
- Multi-response optimization of alginate bleaching technology extracted from brown seaweeds by an eco-friendly agent
- Desenvolvimento e caracterização de filmes biodegradaveis de amido e farinha de quinoa
- Physicochemical properties, antioxidant potential and mineral content of Miconia albicans (Sw.) Triana: a fruit with high aluminium content
- Effect of the application of an enzymatic pretreatment on bioactive compounds of Caryocar brasiliense Camb pulp oil
- Caracterização de nanocompósitos de gelatina por difração de raios X e espectroscopia de infravermelho com transformada de Fourier
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas