Apparent digestibility coefficient of protein and amino acids of acid, biological and enzymatic silage for Nile tilapia (Oreochromis niloticus) (2008)
- Authors:
- USP affiliated authors: OETTERER, MARILIA - ESALQ ; CYRINO, JOSE EURICO POSSEBON - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- DOI: 10.1111/j.1365-2095.2007.00523.x
- Subjects: TILÁPIA; SILAGEM; DIGESTIBILIDADE; AMINOÁCIDOS; DIETA ANIMAL
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Aquaculture Nutrition
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 14, n. 3, June, p. 242-248, 2008
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
-
ABNT
BORGHESI, R. et al. Apparent digestibility coefficient of protein and amino acids of acid, biological and enzymatic silage for Nile tilapia (Oreochromis niloticus). Aquaculture Nutrition, v. 14, n. 3, p. 242-248, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1365-2095.2007.00523.x. Acesso em: 20 abr. 2024. -
APA
Borghesi, R., Portz, L., Oetterer, M., & Cyrino, J. E. P. (2008). Apparent digestibility coefficient of protein and amino acids of acid, biological and enzymatic silage for Nile tilapia (Oreochromis niloticus). Aquaculture Nutrition, 14( 3), 242-248. doi:10.1111/j.1365-2095.2007.00523.x -
NLM
Borghesi R, Portz L, Oetterer M, Cyrino JEP. Apparent digestibility coefficient of protein and amino acids of acid, biological and enzymatic silage for Nile tilapia (Oreochromis niloticus) [Internet]. Aquaculture Nutrition. 2008 ; 14( 3): 242-248.[citado 2024 abr. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2095.2007.00523.x -
Vancouver
Borghesi R, Portz L, Oetterer M, Cyrino JEP. Apparent digestibility coefficient of protein and amino acids of acid, biological and enzymatic silage for Nile tilapia (Oreochromis niloticus) [Internet]. Aquaculture Nutrition. 2008 ; 14( 3): 242-248.[citado 2024 abr. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2095.2007.00523.x - Substituição da farinha de peixe pela silagem ácida de pescado em rações para o "Black Bass'(Micropterus salmoides)
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Informações sobre o DOI: 10.1111/j.1365-2095.2007.00523.x (Fonte: oaDOI API)
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