Effect of the starch concentration on phase transitions of starch dispersions prepared with a glycerol solution or pure glycerol (2008)
- Autores:
- Autores USP: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA ; HABITANTE, ANA MONICA QUINTA BARBOSA - FZEA ; CARVALHO, ROSEMARY APARECIDA DE - FZEA
- Unidade: FZEA
- Assuntos: BIOPOLÍMEROS; AMIDO; MANDIOCA; ATIVIDADE DE ÁGUA; GELATINA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Food Technology
- ISSN: 1516-7275
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 11, n. 4, p. 263-270, out./dez. 2008
-
ABNT
SOBRAL, Paulo José do Amaral et al. Effect of the starch concentration on phase transitions of starch dispersions prepared with a glycerol solution or pure glycerol. Brazilian Journal of Food Technology, v. 11, n. 4, p. 263-270, 2008Tradução . . Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Sobral, P. J. do A., Bittante, A. M. Q. B., Carvalho, R. A. de, Solorza-Feria, J., & Bergo, P. V. A. (2008). Effect of the starch concentration on phase transitions of starch dispersions prepared with a glycerol solution or pure glycerol. Brazilian Journal of Food Technology, 11( 4), 263-270. -
NLM
Sobral PJ do A, Bittante AMQB, Carvalho RA de, Solorza-Feria J, Bergo PVA. Effect of the starch concentration on phase transitions of starch dispersions prepared with a glycerol solution or pure glycerol. Brazilian Journal of Food Technology. 2008 ; 11( 4): 263-270.[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Sobral PJ do A, Bittante AMQB, Carvalho RA de, Solorza-Feria J, Bergo PVA. Effect of the starch concentration on phase transitions of starch dispersions prepared with a glycerol solution or pure glycerol. Brazilian Journal of Food Technology. 2008 ; 11( 4): 263-270.[citado 2024 abr. 19 ] - Desenvolvimento de películas comestíveis baseadas em gelatina de pele de fletan
- Cinética de secagem e propriedades mecânicas de filmes à base de gelatina com citrato de acetiltributila
- Physical properties of edible films based on cassava starch as affected by the plasticizer concentration
- Thermal and rheological characterization of biodegradable films based on poly(vinyl alcohol) and gelatin blends and of its film forming solutions
- Determinação das constantes da equação WLF para filmes biodegradáveis a base de gelatina e PVA
- Thermomechanical properties of biodegradable films based on blends of gelatin and poly(vinyl alcohol)
- Thermomechanical properties of biodegradable films based on blends of gelatin and poly(vinyl alcohol)
- Filmes a base de blendas de gelatina/PVA: efeito do tipo de PVA e da concentração de plastificante nas propriedades mecânicas, cor e opacidade
- Propriedades visco-elásticas de filmes biodegradáveis a base de blendas de gelatina e PVA
- Phase transitions of cassava starch dispersions prepared with glycerol solutions
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas