Moisture sorption isotherm characteristics of freeze-dried D-limonene emulsions in modified chitosan and maltodextrin (2008)
- Authors:
- USP affiliated authors: POLAKIEWICZ, BRONISLAW - FCF ; PITOMBO, RONALDO NOGUEIRA DE MORAES - FCF
- Unidade: FCF
- Subjects: QUITOSANA; TECNOLOGIA FARMACÊUTICA; BIOTECNOLOGIA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher place: Philadelphia
- Date published: 2008
- Source:
- Título do periódico: Drying Technology
- ISSN: 0737-3937
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.26, n.7, p.956-962, 2008
-
ABNT
BORGOGNONI, Camila Figueiredo e POLAKIEWICZ, Bronislaw e PITOMBO, Ronaldo Nogueira de Moraes. Moisture sorption isotherm characteristics of freeze-dried D-limonene emulsions in modified chitosan and maltodextrin. Drying Technology, v. 26, n. 7, p. 956-962, 2008Tradução . . Acesso em: 28 mar. 2024. -
APA
Borgognoni, C. F., Polakiewicz, B., & Pitombo, R. N. de M. (2008). Moisture sorption isotherm characteristics of freeze-dried D-limonene emulsions in modified chitosan and maltodextrin. Drying Technology, 26( 7), 956-962. -
NLM
Borgognoni CF, Polakiewicz B, Pitombo RN de M. Moisture sorption isotherm characteristics of freeze-dried D-limonene emulsions in modified chitosan and maltodextrin. Drying Technology. 2008 ;26( 7): 956-962.[citado 2024 mar. 28 ] -
Vancouver
Borgognoni CF, Polakiewicz B, Pitombo RN de M. Moisture sorption isotherm characteristics of freeze-dried D-limonene emulsions in modified chitosan and maltodextrin. Drying Technology. 2008 ;26( 7): 956-962.[citado 2024 mar. 28 ] - Cytotoxicity and genotoxicity of bovine pericardium preserved in glycerol
- Bovine pericardium freeze-drying microscopy in heart valve material development
- Chemical modification of bovine pericardium for heart valve production
- Estabilidade de emulsões de D-limoneno em quitosana modificada
- Processo de obtenção da molécula, composição, método de preparo de biopróteses e uso da composição
- Microencapsulação por liofilização do D-limoneno em maltodextrina e quitosana modificada
- Comportamento higroscópico de aroma microencapsulado por liofilização em maltodextrina e quitosana modificada
- Microencapsulação por liofilização do D-limoneno em maltodextrina e quitosana modificada
- Effects of lyophilization on the structure and changes phase of Pegylated - bovine serum albumin
- Some aspects of the lyophilization silk fibroin-chitosan blend for biomedical applications
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas