Application of modified atmosphere and masterpack packaging to improve the conservation of pork meat under refrigeration (2008)
- Authors:
- USP affiliated authors: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA ; BALIEIRO, JÚLIO CÉSAR DE CARVALHO - FZEA ; FREIRE, MARIA TERESA DE ALVARENGA - FZEA
- Unidade: FZEA
- Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS; CARNES E DERIVADOS; SUÍNOS; CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO FRIO
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: The Italian Scientific Group of Food Packaging/National Research Council/University of Naples
- Publisher place: Ischia
- Date published: 2008
- Source:
- Título do periódico: Book of Abstracts SLIM
- Conference titles: Shelf Life International Meeting
-
ABNT
ROSA, A. F. et al. Application of modified atmosphere and masterpack packaging to improve the conservation of pork meat under refrigeration. 2008, Anais.. Ischia: The Italian Scientific Group of Food Packaging/National Research Council/University of Naples, 2008. . Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Rosa, A. F., Sobral, P. J. do A., Balieiro, J. C. de C., Freire, M. T. de A., Poleti, M. D., Tavoni, A. M., et al. (2008). Application of modified atmosphere and masterpack packaging to improve the conservation of pork meat under refrigeration. In Book of Abstracts SLIM. Ischia: The Italian Scientific Group of Food Packaging/National Research Council/University of Naples. -
NLM
Rosa AF, Sobral PJ do A, Balieiro JC de C, Freire MT de A, Poleti MD, Tavoni AM, Santos SF dos, Nogueira IBR, Valadão NK. Application of modified atmosphere and masterpack packaging to improve the conservation of pork meat under refrigeration. Book of Abstracts SLIM. 2008 ;[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Rosa AF, Sobral PJ do A, Balieiro JC de C, Freire MT de A, Poleti MD, Tavoni AM, Santos SF dos, Nogueira IBR, Valadão NK. Application of modified atmosphere and masterpack packaging to improve the conservation of pork meat under refrigeration. Book of Abstracts SLIM. 2008 ;[citado 2024 abr. 19 ] - Emprego de atmosfera modificada na conservação da carne suína porcionada e acondicionada em embalagens de transporte tipo masterpack
- Quality of pork steaks conditioned on masterpack and modified atmosphere under refrigeration
- Indirect estimate of metmyoglobin in lamb meat under different modified atmosphere systems
- Effect of modified atmosphere packaging systems on lamb meat appearance during refrigerated storage
- Stability of lamb loin stored under refrigeration and packet in different modified atmosphere packaging systems
- Simulação de processos corrosivos para produtos ácidos acondicionados em embalagem de folha-de-flandres
- Desafio inscreve universitários com soluções inovadoras para a área de alimentos e bebidas: concurso com participação de pesquisadores da USP busca soluções tecnológicas na área de alimentos através de conexões entre empreendedores; inscrições podem ser realizadas até o dia 10 de abril [Depoimento a Ferraz Júnior e Vinicius Botelho]
- Avaliação do design de embalagem para queijo Minas artesanal por análise sensorial
- Avaliação de embalagens de produtos cárneos por metodologias inovadoras em análise sensorial
- Engenharia de alimentos: melhor qualidade para consumo humano
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas