Effect of chemical treatment on the mechanical properties, water vapour permeability and sorption isotherms of gelatin-based films (2008)
- Authors:
- USP affiliated authors: CARVALHO, ROSEMARY APARECIDA DE - FZEA ; SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1002/pts.792
- Subjects: GELATINA; FILMES COMESTÍVEIS (PROPRIEDADES FÍSICAS); PROTEÍNAS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher place: Chichester
- Date published: 2008
- Source:
- Título do periódico: Packaging Technology and Science
- ISSN: 0894-3214
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 21, n. 3, p. 165-169, Apr./May 2008
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
CARVALHO, Rosemary Aparecida de e GROSSO, Carlos Raimundo Ferreira e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Effect of chemical treatment on the mechanical properties, water vapour permeability and sorption isotherms of gelatin-based films. Packaging Technology and Science, v. 21, n. 3, p. 165-169, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/pts.792. Acesso em: 28 mar. 2024. -
APA
Carvalho, R. A. de, Grosso, C. R. F., & Sobral, P. J. do A. (2008). Effect of chemical treatment on the mechanical properties, water vapour permeability and sorption isotherms of gelatin-based films. Packaging Technology and Science, 21( 3), 165-169. doi:10.1002/pts.792 -
NLM
Carvalho RA de, Grosso CRF, Sobral PJ do A. Effect of chemical treatment on the mechanical properties, water vapour permeability and sorption isotherms of gelatin-based films [Internet]. Packaging Technology and Science. 2008 ; 21( 3): 165-169.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1002/pts.792 -
Vancouver
Carvalho RA de, Grosso CRF, Sobral PJ do A. Effect of chemical treatment on the mechanical properties, water vapour permeability and sorption isotherms of gelatin-based films [Internet]. Packaging Technology and Science. 2008 ; 21( 3): 165-169.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1002/pts.792 - Desenvolvimento e caracterização de filmes biodegradáveis de gelatina e poli(vinil álcool)(PVA) utilizando metodologia de superfície de resposta
- Efeito de cobertura comestível a base de gelatina na fritura de nuggets
- Effect of drying conditions on the properties of gelatin-based films plasticized with tributyl citrate
- Effect of the chemical treatment on the mechanical properties, water vapor permeability and sorption isotherms of gelatin-based films
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Informações sobre o DOI: 10.1002/pts.792 (Fonte: oaDOI API)
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