Physical properties of edible films based on cassava starch as affected by the plasticizer concentration (2008)
- Authors:
- USP affiliated authors: CARVALHO, ROSEMARY APARECIDA DE - FZEA ; SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA ; HABITANTE, ANA MONICA QUINTA BARBOSA - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1002/pts.781
- Subjects: FILMES COMESTÍVEIS (PROPRIEDADES FÍSICAS); MANDIOCA; DIFRAÇÃO POR RAIOS X; EMBALAGENS DE ALIMENTOS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher place: Chichester
- Date published: 2008
- Source:
- Título do periódico: Packaging Technology and Science
- ISSN: 0894-3214
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 21, n. 2, p. 85-89, Mar. 2008
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
BERGO, Paulo Victor Albuquerque et al. Physical properties of edible films based on cassava starch as affected by the plasticizer concentration. Packaging Technology and Science, v. 21, n. 2, p. 85-89, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/pts.781. Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Bergo, P. V. A., Carvalho, R. A. de, Sobral, P. J. do A., Santos, R. M. C., Silva, F. B. R. da, Prison, J. M., et al. (2008). Physical properties of edible films based on cassava starch as affected by the plasticizer concentration. Packaging Technology and Science, 21( 2), 85-89. doi:10.1002/pts.781 -
NLM
Bergo PVA, Carvalho RA de, Sobral PJ do A, Santos RMC, Silva FBR da, Prison JM, Solorza-Feria J, Bittante AMQB. Physical properties of edible films based on cassava starch as affected by the plasticizer concentration [Internet]. Packaging Technology and Science. 2008 ; 21( 2): 85-89.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1002/pts.781 -
Vancouver
Bergo PVA, Carvalho RA de, Sobral PJ do A, Santos RMC, Silva FBR da, Prison JM, Solorza-Feria J, Bittante AMQB. Physical properties of edible films based on cassava starch as affected by the plasticizer concentration [Internet]. Packaging Technology and Science. 2008 ; 21( 2): 85-89.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1002/pts.781 - Desenvolvimento de películas comestíveis baseadas em gelatina de pele de fletan
- Cinética de secagem e propriedades mecânicas de filmes à base de gelatina com citrato de acetiltributila
- Thermal and rheological characterization of biodegradable films based on poly(vinyl alcohol) and gelatin blends and of its film forming solutions
- Determinação das constantes da equação WLF para filmes biodegradáveis a base de gelatina e PVA
- Thermomechanical properties of biodegradable films based on blends of gelatin and poly(vinyl alcohol)
- Thermomechanical properties of biodegradable films based on blends of gelatin and poly(vinyl alcohol)
- Filmes a base de blendas de gelatina/PVA: efeito do tipo de PVA e da concentração de plastificante nas propriedades mecânicas, cor e opacidade
- Propriedades visco-elásticas de filmes biodegradáveis a base de blendas de gelatina e PVA
- Phase transitions of cassava starch dispersions prepared with glycerol solutions
- Biodegradable films based on blends of gelatin and poly (vinyl alcohol): effect of PVA type or concentration on some physical properties of films
Informações sobre o DOI: 10.1002/pts.781 (Fonte: oaDOI API)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas