Modeling of phase equilibria for aqueous solutions of sugars using a cubic equation of state (2007)
- Autores:
- Autor USP: OLIVEIRA, ALESSANDRA LOPES DE - FZEA
- Unidade: FZEA
- Assuntos: TERMODINÂMICA QUÍMICA; OPERAÇÕES UNITÁRIAS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Westport, Conn., US
- Data de publicação: 2007
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Food Process Engineering
- ISSN: 0145-8876
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 30, n. 5, p. 593-606, Oct. 2007
-
ABNT
PEROZIN, Denise e OLIVEIRA, Alessandra Lopes de e CABRAL, Fernando Antonio. Modeling of phase equilibria for aqueous solutions of sugars using a cubic equation of state. Journal of Food Process Engineering, v. 30, n. 5, p. 593-606, 2007Tradução . . Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Perozin, D., Oliveira, A. L. de, & Cabral, F. A. (2007). Modeling of phase equilibria for aqueous solutions of sugars using a cubic equation of state. Journal of Food Process Engineering, 30( 5), 593-606. -
NLM
Perozin D, Oliveira AL de, Cabral FA. Modeling of phase equilibria for aqueous solutions of sugars using a cubic equation of state. Journal of Food Process Engineering. 2007 ; 30( 5): 593-606.[citado 2024 abr. 24 ] -
Vancouver
Perozin D, Oliveira AL de, Cabral FA. Modeling of phase equilibria for aqueous solutions of sugars using a cubic equation of state. Journal of Food Process Engineering. 2007 ; 30( 5): 593-606.[citado 2024 abr. 24 ] - Cientista do alimento
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