Physiology of the yeast kluyveromyces marxianus during batch and chemostat cultures with glucose as the sole carbon source (2007)
- Autores:
- Autor USP: GOMBERT, ANDREAS KAROLY - EP
- Unidade: EP
- DOI: 10.1111/j.1567-1364.2006.00192.x
- Assuntos: CULTURA DE MICRORGANISMOS; FERMENTAÇÃO; FISIOLOGIA; GLICOSE; LEVEDURAS; METABOLISMO (FORMAÇÃO)
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: FEMS Yeast Research
- ISSN: 1567-1356
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.7, n.3, p.422-435, May, 2007
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: bronze
-
ABNT
FONSECA, Gustavo Graciano et al. Physiology of the yeast kluyveromyces marxianus during batch and chemostat cultures with glucose as the sole carbon source. FEMS Yeast Research, v. 7, n. 3, p. 422-435, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1567-1364.2006.00192.x. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Fonseca, G. G., Gombert, A. K., Heinzle, E., & Wittmann, C. (2007). Physiology of the yeast kluyveromyces marxianus during batch and chemostat cultures with glucose as the sole carbon source. FEMS Yeast Research, 7( 3), 422-435. doi:10.1111/j.1567-1364.2006.00192.x -
NLM
Fonseca GG, Gombert AK, Heinzle E, Wittmann C. Physiology of the yeast kluyveromyces marxianus during batch and chemostat cultures with glucose as the sole carbon source [Internet]. FEMS Yeast Research. 2007 ;7( 3): 422-435.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1567-1364.2006.00192.x -
Vancouver
Fonseca GG, Gombert AK, Heinzle E, Wittmann C. Physiology of the yeast kluyveromyces marxianus during batch and chemostat cultures with glucose as the sole carbon source [Internet]. FEMS Yeast Research. 2007 ;7( 3): 422-435.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1567-1364.2006.00192.x - Meio século de engenharia bioquímica
- A levedura Kluyveromyces marxianus como plataforma biotecnológica
- Análise de Redes Metabólicas em Saccharomyces cerevisiae
- Estudo comparativo da distribuição de fluxo glicolítico nas leveduras Kluyveromyces marxianus e Saccharomyces cerevisiae = Comparative study of glycolytic flux distribution in Kluyveromyces marxianus and Saccharomyces cerevisiae yeast
- Meio século de Engenharia Bioquímica
- Use of labeling experiments in the phenotypic characterisation of glucose repression mutants of Saccharomyces cerevisiae
- Network identification and flux quantification in the central metabolism of Saccharomyces cerevisiae under different conditions of glucose repression
- Growth and metabolite formation during batch and chemostat cultures of kluyveromyces marxianus CBS 6556
- Growth of the yeast Kluyveromyces marxianus CBS 6556 on different sugar combinations as sole carbon and energy source
- Produção de troponina c em Escherichia coli: estudo da indução por lactose e obtenção de alta concentração celular
Informações sobre o DOI: 10.1111/j.1567-1364.2006.00192.x (Fonte: oaDOI API)
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