Heat transfer during thermal processing of a temperature dependent non-Newtonian fluid in a tubular heat exchanger (2007)
- Autores:
- Autor USP: TADINI, CARMEN CECILIA - EP
- Unidade: EP
- DOI: 10.1016/j.cep.2006.05.018
- Assuntos: BANANA (PROCESSAMENTO); ENGENHARIA DE ALIMENTOS; PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS; TRANSFERÊNCIA DE CALOR; TROCADORES DE CALOR
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Chemical Engineering and Processing
- ISSN: 0255-2701
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.46, n.5, p.472-476, May, 2007
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
DITCHFIELD, Cynthia et al. Heat transfer during thermal processing of a temperature dependent non-Newtonian fluid in a tubular heat exchanger. Chemical Engineering and Processing, v. 46, n. 5, p. 472-476, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.cep.2006.05.018. Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Ditchfield, C., Tadini, C. C., Singh, R. K., & Toledo, R. T. (2007). Heat transfer during thermal processing of a temperature dependent non-Newtonian fluid in a tubular heat exchanger. Chemical Engineering and Processing, 46( 5), 472-476. doi:10.1016/j.cep.2006.05.018 -
NLM
Ditchfield C, Tadini CC, Singh RK, Toledo RT. Heat transfer during thermal processing of a temperature dependent non-Newtonian fluid in a tubular heat exchanger [Internet]. Chemical Engineering and Processing. 2007 ;46( 5): 472-476.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cep.2006.05.018 -
Vancouver
Ditchfield C, Tadini CC, Singh RK, Toledo RT. Heat transfer during thermal processing of a temperature dependent non-Newtonian fluid in a tubular heat exchanger [Internet]. Chemical Engineering and Processing. 2007 ;46( 5): 472-476.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cep.2006.05.018 - Processo da poli prolonga o tempo de consumo do leite tipo b
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.cep.2006.05.018 (Fonte: oaDOI API)
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