Physical properties in the production of blackberry juice concentrate (2006)
- Authors:
- Autor USP: GABAS, ANA LUCIA - FZEA
- Unidade: FZEA
- Subjects: SUCOS DE FRUTAS; AMORA; ENGENHARIA DE ALIMENTOS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- ISBN: 9788560328017
- Source:
- Título do periódico: Anais COBEQ; engenharia química & inovação
- Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química
-
ABNT
GABAS, Ana Lúcia et al. Physical properties in the production of blackberry juice concentrate. 2006, Anais.. Santos: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2006. . Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Gabas, A. L., Orrego-Alzate, C. E., Telis, V. R. N., & Telis Romero, J. (2006). Physical properties in the production of blackberry juice concentrate. In Anais COBEQ; engenharia química & inovação. Santos: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. -
NLM
Gabas AL, Orrego-Alzate CE, Telis VRN, Telis Romero J. Physical properties in the production of blackberry juice concentrate. Anais COBEQ; engenharia química & inovação. 2006 ;[citado 2024 abr. 23 ] -
Vancouver
Gabas AL, Orrego-Alzate CE, Telis VRN, Telis Romero J. Physical properties in the production of blackberry juice concentrate. Anais COBEQ; engenharia química & inovação. 2006 ;[citado 2024 abr. 23 ] - Determinação do calor isostérico de sorção para a manga da variedade Haden
- Influence of fluid concentration on the elevation of boiling point of passion fruit juice
- Application of heat pump in drying of apple cylinders
- Influence of encapsuled materials on thermodynamic properties of lemon juice powder
- Effect of maltodextrin in the rheological properties of pineapple juice by using falling sphere viscometer
- Thermal evaporation: representation of rise in boiling point of grapefruit juice
- Influência da adição de maltodextrina na atomização de polpa de manga em spray dryer
- Propiedades termofísicas del jugo concentrado de lulo a temperaturas por encima del punto de congelación
- Effect of corrugation on the hydrodynamic and heat transfer behavior of beer flowing through rectangular corrugated channels
- Influence of drying process on quality and antioxidant capacity of dehydrated medicinal herbs
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas