Protein extraction using affinity-tagged green fluorescent protein (GFP) from E. coli cell lysate in two-phase aqueous micellar systems (2005)
- Authors:
- Autor USP: PENNA, THEREZA CHRISTINA VESSONI - FCF
- Unidade: FCF
- Subjects: ESCHERICHIA COLI; FERMENTAÇÃO
- Language: Português
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas
- ISSN: 1516-9332
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.41, supl.2, p.84 res.FCF164, 2005
- Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP
-
ABNT
MAZZOLA, Priscila Gava et al. Protein extraction using affinity-tagged green fluorescent protein (GFP) from E. coli cell lysate in two-phase aqueous micellar systems. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: FCF-USP. . Acesso em: 24 abr. 2024. , 2005 -
APA
Mazzola, P. G., Lam, H., Kavoosi, M., Pessoa Junior, A., Vessoni Penna, T. C., Haynes, C., et al. (2005). Protein extraction using affinity-tagged green fluorescent protein (GFP) from E. coli cell lysate in two-phase aqueous micellar systems. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: FCF-USP. -
NLM
Mazzola PG, Lam H, Kavoosi M, Pessoa Junior A, Vessoni Penna TC, Haynes C, Wang D, Blankschtein D. Protein extraction using affinity-tagged green fluorescent protein (GFP) from E. coli cell lysate in two-phase aqueous micellar systems. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2005 ;41 84 res.FCF164.[citado 2024 abr. 24 ] -
Vancouver
Mazzola PG, Lam H, Kavoosi M, Pessoa Junior A, Vessoni Penna TC, Haynes C, Wang D, Blankschtein D. Protein extraction using affinity-tagged green fluorescent protein (GFP) from E. coli cell lysate in two-phase aqueous micellar systems. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2005 ;41 84 res.FCF164.[citado 2024 abr. 24 ] - Processamento de carnes em restaurante industrial
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