Oxidative stability of chicken breast meat from broilers fed oxidezed poultry offal fat (2005)
- Authors:
- USP affiliated authors: ARCE, MARISA APARECIDA BISMARA REGITANO D - ESALQ ; MENTEN, JOSE FERNANDO MACHADO - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- Subjects: CARNES E DERIVADOS; FRANGOS DE CORTE
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Modern aspects of fats and oils a fascinating source of Knowledge; abstracts
- Conference titles: World Congress and Exhibition of the International Society for Fat Research (ISF
-
ABNT
REGITANO-D'ARCE, Marisa Aparecida Bismara et al. Oxidative stability of chicken breast meat from broilers fed oxidezed poultry offal fat. 2005, Anais.. Prague: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2005. . Acesso em: 17 abr. 2024. -
APA
Regitano-D'Arce, M. A. B., Racanicci, A. M. C., Pino, L. M., & Menten, J. F. M. (2005). Oxidative stability of chicken breast meat from broilers fed oxidezed poultry offal fat. In Modern aspects of fats and oils a fascinating source of Knowledge; abstracts. Prague: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. -
NLM
Regitano-D'Arce MAB, Racanicci AMC, Pino LM, Menten JFM. Oxidative stability of chicken breast meat from broilers fed oxidezed poultry offal fat. Modern aspects of fats and oils a fascinating source of Knowledge; abstracts. 2005 ;[citado 2024 abr. 17 ] -
Vancouver
Regitano-D'Arce MAB, Racanicci AMC, Pino LM, Menten JFM. Oxidative stability of chicken breast meat from broilers fed oxidezed poultry offal fat. Modern aspects of fats and oils a fascinating source of Knowledge; abstracts. 2005 ;[citado 2024 abr. 17 ] - Antioxidant effect of dittany (Origanum dictamnus) in pre-cooked chicken meat balls during chill-storage in comparison to rosemary (Rosmarinus officinalis)
- Oxidação lipidica reduz o conteúdo de energia metabolizável do óleo de visceras de aves para frangos de corte na fase de crescimento 1
- Estabilidade oxidativa da carne de sobrecoxa de frangos alimentados com óleo de vísceras de aves oxidado durante armazenamento congelado
- Oxidação lipidica de óleo de visceras de aves para redução de sue conteúdo de energia metabolizável para frangos de corte na fase de crescimento
- Oxidative stability of thigh ,eat from broilers fed oxidized poultry offal fat
- Oxidative stability of thigh meat from broilers fed oxidized poultry offal fat
- Estabilidade oxidativa da carne de frangos alimentados com diferentes fontes lipídicas, sob congelamento
- Lipid oxidation decreases metabolizable energy valu of dietary poultry fat for growing broilers
- Qualidade sensorial da carne de frangos alimentados com dietas adicionadas de diferentes fontes lipídicas, armazenada sob congelamento
- Estabilidade oxidativa de almôndegas de carne de peito de frango pré-cozidas adicionadas de folhas de coentro e salsa, sob refrigeração
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas