Determination of the energetic value of corn, soybean meal and micronized full fat soybean for newly hatched chicks (2004)
- Autores:
- Autor USP: MENTEN, JOSE FERNANDO MACHADO - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- DOI: 10.1590/s1516-635x2004000300003
- Assuntos: ALIMENTAÇÃO ANIMAL; MILHO FORRAGEIRO; SOJA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Poultry Science
- ISSN: 1516-635X
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 6, n. 3, p. 147-151, jul./set., 2004
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by
-
ABNT
LONGO, F. A. et al. Determination of the energetic value of corn, soybean meal and micronized full fat soybean for newly hatched chicks. Brazilian Journal of Poultry Science, v. 6, n. 3, p. 147-151, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-635x2004000300003. Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Longo, F. A., Menten, J. F. M., Pedroso, A. A., Figueiredo, A. N., Racanicci, A. M. C., Gaiotto, J. B., & Sorbara, J. O. B. (2004). Determination of the energetic value of corn, soybean meal and micronized full fat soybean for newly hatched chicks. Brazilian Journal of Poultry Science, 6( 3), 147-151. doi:10.1590/s1516-635x2004000300003 -
NLM
Longo FA, Menten JFM, Pedroso AA, Figueiredo AN, Racanicci AMC, Gaiotto JB, Sorbara JOB. Determination of the energetic value of corn, soybean meal and micronized full fat soybean for newly hatched chicks [Internet]. Brazilian Journal of Poultry Science. 2004 ; 6( 3): 147-151.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-635x2004000300003 -
Vancouver
Longo FA, Menten JFM, Pedroso AA, Figueiredo AN, Racanicci AMC, Gaiotto JB, Sorbara JOB. Determination of the energetic value of corn, soybean meal and micronized full fat soybean for newly hatched chicks [Internet]. Brazilian Journal of Poultry Science. 2004 ; 6( 3): 147-151.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-635x2004000300003 - Effects of high dietary copper on the utilization of nutrients and on blood and intestinal variables of starter pigs
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Informações sobre o DOI: 10.1590/s1516-635x2004000300003 (Fonte: oaDOI API)
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