Correlation of non-linear model parameters and pH on pectinesterase thermal inactivation in minimally pasteurized orange juice. (2004)
- Autores:
- Autor USP: TADINI, CARMEN CECILIA - EP
- Unidade: EP
- Assuntos: CINÉTICA; ENZIMAS PECTINOLÍTICAS; LARANJA; PASTEURIZAÇÃO; SUCOS DE FRUTAS (TRATAMENTO TÉRMICO); TROCADORES DE CALOR
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Editora: ICEF9
- Local: Montpellier
- Data de publicação: 2004
- Fonte:
- Título do periódico: ICEF9
- Nome do evento: International Congress on Engineering and Food : Congrés International de Génie des Procédés Alimentaires,
-
ABNT
TADINI, Carmen Cecília e TRIBESS, Tatiana Beatrís e SILVA JUNIOR, Paulo Andrade. Correlation of non-linear model parameters and pH on pectinesterase thermal inactivation in minimally pasteurized orange juice. 2004, Anais.. Montpellier: ICEF9, 2004. . Acesso em: 29 mar. 2024. -
APA
Tadini, C. C., Tribess, T. B., & Silva Junior, P. A. (2004). Correlation of non-linear model parameters and pH on pectinesterase thermal inactivation in minimally pasteurized orange juice. In ICEF9. Montpellier: ICEF9. -
NLM
Tadini CC, Tribess TB, Silva Junior PA. Correlation of non-linear model parameters and pH on pectinesterase thermal inactivation in minimally pasteurized orange juice. ICEF9. 2004 ;[citado 2024 mar. 29 ] -
Vancouver
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