Comparison of the acetyl bromide spectrophotometric method with other analytical lignin methods for determining lignin concentration in forage samples (2004)
- Autores:
- Autor USP: FUKUSHIMA, ROMUALDO SHIGUEO - FMVZ
- Unidade: FMVZ
- DOI: 10.1021/jf035497l
- Assuntos: LIGNINA (CONCENTRAÇÃO); DIGESTIBILIDADE; NUTRIÇÃO ANIMAL; FORRAGEM
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Agricultural and Food Chemistry
- ISSN: 0021-8561
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 52, p. 3713-3720, 2004
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
FUKUSHIMA, Romualdo Shigueo e HATFIELD, Ronald Donald. Comparison of the acetyl bromide spectrophotometric method with other analytical lignin methods for determining lignin concentration in forage samples. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 52, p. 3713-3720, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/jf035497l. Acesso em: 12 maio 2024. -
APA
Fukushima, R. S., & Hatfield, R. D. (2004). Comparison of the acetyl bromide spectrophotometric method with other analytical lignin methods for determining lignin concentration in forage samples. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 52, 3713-3720. doi:10.1021/jf035497l -
NLM
Fukushima RS, Hatfield RD. Comparison of the acetyl bromide spectrophotometric method with other analytical lignin methods for determining lignin concentration in forage samples [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2004 ; 52 3713-3720.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf035497l -
Vancouver
Fukushima RS, Hatfield RD. Comparison of the acetyl bromide spectrophotometric method with other analytical lignin methods for determining lignin concentration in forage samples [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2004 ; 52 3713-3720.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf035497l - Variação quantitativa e qualitativa na lignina em função da espécie botânica e do grau de maturidade
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Informações sobre o DOI: 10.1021/jf035497l (Fonte: oaDOI API)
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