Antioxidant type, heating method and sausage lipid quality and preference (2003)
- Autores:
- Autores USP: TORRES, ELIZABETH APARECIDA FERRAZ DA SILVA - FSP ; SILVA, MARIA ELISABETH MACHADO PINTO E - FSP ; SIQUEIRA, JOSE DE OLIVEIRA - FEA
- Unidades: FSP; FEA
- Assuntos: PREFERÊNCIAS ALIMENTARES; SALSICHA; NUTRIÇÃO
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição=Journal of the Brazilian Society of Foood and Nutrition
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 26, 37-49, dez. 2003
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ABNT
TORRES, Elizabeth Aparecida Ferraz da Silva et al. Antioxidant type, heating method and sausage lipid quality and preference. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição=Journal of the Brazilian Society of Foood and Nutrition, v. 26, 2003Tradução . . Acesso em: 18 abr. 2024. -
APA
Torres, E. A. F. da S., Pinto e Silva, M. E. M., Rocco, S. C., Ferrari, C. K. B., & Siqueira, J. de O. (2003). Antioxidant type, heating method and sausage lipid quality and preference. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição=Journal of the Brazilian Society of Foood and Nutrition, 26. -
NLM
Torres EAF da S, Pinto e Silva MEM, Rocco SC, Ferrari CKB, Siqueira J de O. Antioxidant type, heating method and sausage lipid quality and preference. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição=Journal of the Brazilian Society of Foood and Nutrition. 2003 ; 26[citado 2024 abr. 18 ] -
Vancouver
Torres EAF da S, Pinto e Silva MEM, Rocco SC, Ferrari CKB, Siqueira J de O. Antioxidant type, heating method and sausage lipid quality and preference. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição=Journal of the Brazilian Society of Foood and Nutrition. 2003 ; 26[citado 2024 abr. 18 ] - Antioxidant type, heatting method and sausage lipid quality and preference
- Use of fat replacers and their role in nutritive, sensory, and lipid stability evaluation in linguiça (fresh pork sausage)
- Qualidade de salsichas: sensorial e lipídica
- Antioxidant type and heating method in sausage preference
- Effect of fat replacers on the nutritive value and acceptability of beef frankfurters
- Evaluation of fat replacers in lingüiça (a fresh pork sausage of Brazil)
- The presence of nitrate and nitrite in the daily diet food of students
- A presença de nitrito e nitrato na dieta diária de escolares do município de São Paulo, SP: avaliação da cobertura e qualidade dos dados
- Food intake of students in São Paulo, Brazil: the role of nitrate and nitrite
- Um estudo comparativo quanto à eficiência de previsão de séries temporais utilizando redes neurais artificiais recorrentes (RTRL) e processos ARIMA-GARCH
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