A three parameter model to describe the inactivation kinetics of pectinesterase in orange juice pasteurization according to ph. (2003)
- Authors:
- Autor USP: TADINI, CARMEN CECILIA - EP
- Unidade: EP
- Subjects: ENGENHARIA DE ALIMENTOS; LARANJA; PASTEURIZAÇÃO; SUCOS DE FRUTAS; TROCADORES DE CALOR
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: Universidade Tecnica Federico Santa Maria/ICHA/CYTED
- Publisher place: Valparaíso
- Date published: 2003
- Source:
- Título do periódico: CIBIA IV: libro de resúmenes y programa oficial
- Conference titles: Congresso Iberoamericano de Indeniería de Alimentos n.4
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ABNT
TRIBESS, Tatiana Beatrís e SILVA JUNIOR, Paulo Andrade e TADINI, Carmen Cecília. A three parameter model to describe the inactivation kinetics of pectinesterase in orange juice pasteurization according to ph. 2003, Anais.. Valparaíso: Universidade Tecnica Federico Santa Maria/ICHA/CYTED, 2003. . Acesso em: 29 mar. 2024. -
APA
Tribess, T. B., Silva Junior, P. A., & Tadini, C. C. (2003). A three parameter model to describe the inactivation kinetics of pectinesterase in orange juice pasteurization according to ph. In CIBIA IV: libro de resúmenes y programa oficial. Valparaíso: Universidade Tecnica Federico Santa Maria/ICHA/CYTED. -
NLM
Tribess TB, Silva Junior PA, Tadini CC. A three parameter model to describe the inactivation kinetics of pectinesterase in orange juice pasteurization according to ph. CIBIA IV: libro de resúmenes y programa oficial. 2003 ;[citado 2024 mar. 29 ] -
Vancouver
Tribess TB, Silva Junior PA, Tadini CC. A three parameter model to describe the inactivation kinetics of pectinesterase in orange juice pasteurization according to ph. CIBIA IV: libro de resúmenes y programa oficial. 2003 ;[citado 2024 mar. 29 ] - Processo da poli prolonga o tempo de consumo do leite tipo b
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