Characterization and frozen storage stability of minced nile Tilapia (Oreochromis niloticus) and ref tilapia (Oreochromis spp.) (2003)
- Autores:
- Autores USP: OETTERER, MARILIA - ESALQ ; GALLO, CLAUDIO ROSA - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- Assuntos: TILÁPIA; ALIMENTOS CONGELADOS (CARACTERÍSTICAS)
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Aquatic Food Product Technology
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 12, n. 3, p. 57-69, 2003
-
ABNT
BISCALCHIN-GRYSCHEK, S. F. e OETTERER, Marília e GALLO, Cláudio Rosa. Characterization and frozen storage stability of minced nile Tilapia (Oreochromis niloticus) and ref tilapia (Oreochromis spp.). Journal of Aquatic Food Product Technology, v. 12, n. 3, p. 57-69, 2003Tradução . . Acesso em: 28 mar. 2024. -
APA
Biscalchin-Gryschek, S. F., Oetterer, M., & Gallo, C. R. (2003). Characterization and frozen storage stability of minced nile Tilapia (Oreochromis niloticus) and ref tilapia (Oreochromis spp.). Journal of Aquatic Food Product Technology, 12( 3), 57-69. -
NLM
Biscalchin-Gryschek SF, Oetterer M, Gallo CR. Characterization and frozen storage stability of minced nile Tilapia (Oreochromis niloticus) and ref tilapia (Oreochromis spp.). Journal of Aquatic Food Product Technology. 2003 ; 12( 3): 57-69.[citado 2024 mar. 28 ] -
Vancouver
Biscalchin-Gryschek SF, Oetterer M, Gallo CR. Characterization and frozen storage stability of minced nile Tilapia (Oreochromis niloticus) and ref tilapia (Oreochromis spp.). Journal of Aquatic Food Product Technology. 2003 ; 12( 3): 57-69.[citado 2024 mar. 28 ] - Evaluation of combined effects of irradiation and refrigeration on shelf life and nutrients of Tilapia (Oreochromis niloticus)
- Detecção e controle de off flavor em tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus): Defumação
- Detecção e controle de off flavor em tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus): Depuração
- Shelf life and quality study of minced tilapia with Nori and Hijiki seaweeds as natural additives
- Caracterização microbiológica e sensorial de filés de Tilápia minimamente processados
- Preparation, characterization and frozen storage stability of minced nile tilapia (Oreochromis niloticus) and red tilapia (Oreochromis spp)
- Shelf life and sensory assessment of tilapia quenelle during frozen storage
- Effects of irradiation and refrigeration on the nutrients and shelf-life of tilapia (Oreochromis niloticus)
- Effects of irradiation and regriferation on the nutrients and shelf-life of Tilapia (Oreochromis niloticus)
- Efeitos da irradiação e refrigeração no valor nutritivo e na vida útil da tilápia (Oreochromis niloticus)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas