Isoflanoves in Brazilian dietary supplements: levels and distribution (2003)
- Autores:
- Autores USP: RODRIGUEZ, MARIA INES GENOVESE - FCF ; LAJOLO, FRANCO MARIA - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR; DIETA; NUTRIÇÃO; SOJA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Editora: Institute of Food Technologists
- Local: Chicago
- Data de publicação: 2003
- Fonte:
- Título do periódico: Book of Abstracts
- Nome do evento: IFT Annual Meeting
-
ABNT
GENOVESE, Maria Inês e LAJOLO, Franco Maria. Isoflanoves in Brazilian dietary supplements: levels and distribution. 2003, Anais.. Chicago: Institute of Food Technologists, 2003. . Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2003). Isoflanoves in Brazilian dietary supplements: levels and distribution. In Book of Abstracts. Chicago: Institute of Food Technologists. -
NLM
Genovese MI, Lajolo FM. Isoflanoves in Brazilian dietary supplements: levels and distribution. Book of Abstracts. 2003 ;[citado 2024 abr. 24 ] -
Vancouver
Genovese MI, Lajolo FM. Isoflanoves in Brazilian dietary supplements: levels and distribution. Book of Abstracts. 2003 ;[citado 2024 abr. 24 ] - Isoflavonas em derivados de soja: Efeito do processamento
- Electroforesis
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