Re-evaluation of the lysine requirement of the commercial laying hen in a corn-soybean meal diet (2003)
- Authors:
- Autor USP: FARIA, DOUGLAS EMYGDIO DE - FZEA
- Unidade: FZEA
- Subjects: QUALIDADE DOS ALIMENTOS; OVO
- Language: Inglês
- Source:
- Título do periódico: Journal of Applied Animal Research
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 23, p. 161-174, 2003
-
ABNT
FARIA, Douglas Emygdio de et al. Re-evaluation of the lysine requirement of the commercial laying hen in a corn-soybean meal diet. Journal of Applied Animal Research, v. 23, p. 161-174, 2003Tradução . . Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Faria, D. E. de, Harms, R. H., Antar, R. S., & Russell, G. B. (2003). Re-evaluation of the lysine requirement of the commercial laying hen in a corn-soybean meal diet. Journal of Applied Animal Research, 23, 161-174. -
NLM
Faria DE de, Harms RH, Antar RS, Russell GB. Re-evaluation of the lysine requirement of the commercial laying hen in a corn-soybean meal diet. Journal of Applied Animal Research. 2003 ; 23 161-174.[citado 2024 set. 19 ] -
Vancouver
Faria DE de, Harms RH, Antar RS, Russell GB. Re-evaluation of the lysine requirement of the commercial laying hen in a corn-soybean meal diet. Journal of Applied Animal Research. 2003 ; 23 161-174.[citado 2024 set. 19 ] - Exigências nutricionais de galinhas poedeiras
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