Fermentation of irradiated sugarcane must (2003)
- Authors:
- USP affiliated authors: ALCARDE, ANDRE RICARDO - ESALQ ; WALDER, JULIO MARCOS MELGES - CENA ; HORII, JORGE - ESALQ
- Unidades: ESALQ; CENA
- DOI: 10.1590/s0103-90162003000400011
- Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR; RADIAÇÃO GAMA; LEVEDURAS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher place: Piracicaba
- Date published: 2003
- Source:
- Título do periódico: Scientia Agricola
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 60, n. 4, p. 677-681, out./dez., 2003
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by
-
ABNT
ALCARDE, Andre Ricardo e WALDER, Júlio Marcos Melges e HORII, Jorge. Fermentation of irradiated sugarcane must. Scientia Agricola, v. 60, n. 4, p. 677-681, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0103-90162003000400011. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Alcarde, A. R., Walder, J. M. M., & Horii, J. (2003). Fermentation of irradiated sugarcane must. Scientia Agricola, 60( 4), 677-681. doi:10.1590/s0103-90162003000400011 -
NLM
Alcarde AR, Walder JMM, Horii J. Fermentation of irradiated sugarcane must [Internet]. Scientia Agricola. 2003 ; 60( 4): 677-681.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162003000400011 -
Vancouver
Alcarde AR, Walder JMM, Horii J. Fermentation of irradiated sugarcane must [Internet]. Scientia Agricola. 2003 ; 60( 4): 677-681.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162003000400011 - Gamma radiation as a postharvest treatment for sugarcane juice
- Fermentation of irradiated sugar cane must
- Effect of 'gama' radiation on physiological parameters of the ethanolic fermentation
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Informações sobre o DOI: 10.1590/s0103-90162003000400011 (Fonte: oaDOI API)
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