Effect of water depths and CO2 application on pepper yield (1999)
- Authors:
- USP affiliated authors: FOLEGATTI, MARCOS VINICIUS - ESALQ ; BOTREL, TARLEI ARRIEL - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- Subjects: PIMENTA (PLANTA); IRRIGAÇÃO
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Conference titles: International Symposium on Irrigation of Horticultural Crops
-
ABNT
FURLAN, R. A. et al. Effect of water depths and CO2 application on pepper yield. 1999, Anais.. Estoril: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 1999. . Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Furlan, R. A., Alves, D. R. B., Rezende, F. C., Folegatti, M. V., & Botrel, T. A. (1999). Effect of water depths and CO2 application on pepper yield. In . Estoril: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. -
NLM
Furlan RA, Alves DRB, Rezende FC, Folegatti MV, Botrel TA. Effect of water depths and CO2 application on pepper yield. 1999 ;[citado 2024 set. 19 ] -
Vancouver
Furlan RA, Alves DRB, Rezende FC, Folegatti MV, Botrel TA. Effect of water depths and CO2 application on pepper yield. 1999 ;[citado 2024 set. 19 ] - Variação diária da temperatura do solo utilizando cobertura plástica
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