Evaluation and application of bismuth as an internal standard for the determination of lead in wines by simultaneous electrothermal atomic absorption spectrometry (2002)
- Authors:
- Fernandes, Kelly G. - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Moraes, Mercedes de - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Gomes Neto, Jose Anchieta - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Nóbrega, Joaquim de Araujo - Universidade Federal de São Carlos (UFSCar)
- Oliveira, Pedro Vitoriano de
- Autor USP: OLIVEIRA, PEDRO VITORIANO DE - IQ
- Unidade: IQ
- DOI: 10.1039/b105309b
- Subjects: ESPECTROSCOPIA DE ABSORÇÃO ATÔMICA; MÉTODO TERMOANALÍTICO; NORMALIZAÇÃO; VINHO (AMOSTRA;ANÁLISE QUÍMICA); BISMUTO (ANÁLISE)
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
FERNANDES, Kelly G. et al. Evaluation and application of bismuth as an internal standard for the determination of lead in wines by simultaneous electrothermal atomic absorption spectrometry. Analyst, v. 127, n. 1, p. 157-162, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1039/b105309b. Acesso em: 29 mar. 2024. -
APA
Fernandes, K. G., Moraes, M. de, Gomes Neto, J. A., Nóbrega, J. de A., & Oliveira, P. V. de. (2002). Evaluation and application of bismuth as an internal standard for the determination of lead in wines by simultaneous electrothermal atomic absorption spectrometry. Analyst, 127( 1), 157-162. doi:10.1039/b105309b -
NLM
Fernandes KG, Moraes M de, Gomes Neto JA, Nóbrega J de A, Oliveira PV de. Evaluation and application of bismuth as an internal standard for the determination of lead in wines by simultaneous electrothermal atomic absorption spectrometry [Internet]. Analyst. 2002 ; 127( 1): 157-162.[citado 2024 mar. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1039/b105309b -
Vancouver
Fernandes KG, Moraes M de, Gomes Neto JA, Nóbrega J de A, Oliveira PV de. Evaluation and application of bismuth as an internal standard for the determination of lead in wines by simultaneous electrothermal atomic absorption spectrometry [Internet]. Analyst. 2002 ; 127( 1): 157-162.[citado 2024 mar. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1039/b105309b - Minimization of sample pretreatment for Al, Cu and Fe determination in coconut water by electrothermal atomic absorption spectrometry
- Cu, Fe, Mn and Zn distribution in protein fractions of Brazil-nut, cupuassu seed and coconut pulp by solid-liquid extraction and electrothermal atomic absorption spectrometry
- Electrothermal AAS determination of 'NI' in soft drinks using 'CO' as the internal standard
- Simultaneous determination of chromium and manganese in alumina by slurry sampling graphite furnace atomic absorption spectrometry using NbC and NaF as modifiers
- Avaliação da biodisponibilidade de Cu e Fe em mesocarpo de Babaçu
- Avaliação e aplicação do bagaço da cana e fibra de coco verde na retenção dos íons cobre, manganês, níquel e zinco
- Determinação simultânea de Cu e Ni em Chironomus xantus por espectrometria de absorção atômica com forno de grafite
- Determinação de chumbo em unhas por espectrometria de absorção atômica com atomização em forno de grafite
- Tubo de grafite modificado com carbeto de nióbio aplicado à determinação de silício em produtos petroquímicos por GF AAS
- Análise de metaloproteínas em castanha de caju por SEC-UV-IPC OES
Informações sobre o DOI: 10.1039/b105309b (Fonte: oaDOI API)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas