Preparation, characterization and frozen storage stability of minced nile tilapia (Oreochromis niloticus) and red tilapia (Oreochromis spp) (2001)
- Autores:
- Autores USP: OETTERER, MARILIA - ESALQ ; GALLO, CLAUDIO ROSA - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- Assuntos: TILÁPIA; CONGELAMENTO
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Food Technology
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 55, n. 5, p. 187, maio, 2001
-
ABNT
BISCALCHIN-GRYSCHEK, S. F. et al. Preparation, characterization and frozen storage stability of minced nile tilapia (Oreochromis niloticus) and red tilapia (Oreochromis spp). Food Technology, v. 55, n. 5, p. 187, 2001Tradução . . Acesso em: 25 abr. 2024. -
APA
Biscalchin-Gryschek, S. F., Oetterer, M., Gallo, C. R., Espindola Filho, A., & Neiva, C. R. P. (2001). Preparation, characterization and frozen storage stability of minced nile tilapia (Oreochromis niloticus) and red tilapia (Oreochromis spp). Food Technology, 55( 5), 187. -
NLM
Biscalchin-Gryschek SF, Oetterer M, Gallo CR, Espindola Filho A, Neiva CRP. Preparation, characterization and frozen storage stability of minced nile tilapia (Oreochromis niloticus) and red tilapia (Oreochromis spp). Food Technology. 2001 ; 55( 5): 187.[citado 2024 abr. 25 ] -
Vancouver
Biscalchin-Gryschek SF, Oetterer M, Gallo CR, Espindola Filho A, Neiva CRP. Preparation, characterization and frozen storage stability of minced nile tilapia (Oreochromis niloticus) and red tilapia (Oreochromis spp). Food Technology. 2001 ; 55( 5): 187.[citado 2024 abr. 25 ] - Evaluation of combined effects of irradiation and refrigeration on shelf life and nutrients of Tilapia (Oreochromis niloticus)
- Effects of irradiation and refrigeration on the nutrients and shelf-life of tilapia (Oreochromis niloticus)
- Effects of irradiation and regriferation on the nutrients and shelf-life of Tilapia (Oreochromis niloticus)
- Caracterização microbiológica e sensorial de filés de Tilápia minimamente processados
- Shelf life and sensory assessment of tilapia quenelle during frozen storage
- Detecção e controle de off flavor em tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus): Defumação
- Detecção e controle de off flavor em tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus): Depuração
- Shelf life and quality study of minced tilapia with Nori and Hijiki seaweeds as natural additives
- Monitoring the sardine (Sardinella brasiliensis) fermentation process to obtain anchovies
- Efeitos da irradiação e refrigeração no valor nutritivo e na vida útil da tilápia (Oreochromis niloticus)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas