Isolation and HPLC quantitative analysis of flavonoid glycosides from brazilian beverages (Maytenus ilicifolia and M. aquifolium) (2001)
- Authors:
- Autor USP: VILEGAS, JANETE HARUMI YARIWAKE - IQSC
- Unidade: IQSC
- Assunto: QUÍMICA ANALÍTICA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher place: Washington
- Date published: 2001
- Source:
- Título do periódico: Journal of Agricultutal and Food Chemistry
- ISSN: 0021-8561
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 49, p. 3796-3801, 2001
-
ABNT
LEITE, João Paulo V. et al. Isolation and HPLC quantitative analysis of flavonoid glycosides from brazilian beverages (Maytenus ilicifolia and M. aquifolium). Journal of Agricultutal and Food Chemistry, v. 49, p. 3796-3801, 2001Tradução . . Acesso em: 13 maio 2024. -
APA
Leite, J. P. V., Rastrelli, L., Romussi, G., Oliveira, A. B., Yariwake, J. H., Vilegas, W., & Pizza, C. (2001). Isolation and HPLC quantitative analysis of flavonoid glycosides from brazilian beverages (Maytenus ilicifolia and M. aquifolium). Journal of Agricultutal and Food Chemistry, 49, 3796-3801. -
NLM
Leite JPV, Rastrelli L, Romussi G, Oliveira AB, Yariwake JH, Vilegas W, Pizza C. Isolation and HPLC quantitative analysis of flavonoid glycosides from brazilian beverages (Maytenus ilicifolia and M. aquifolium). Journal of Agricultutal and Food Chemistry. 2001 ; 49 3796-3801.[citado 2024 maio 13 ] -
Vancouver
Leite JPV, Rastrelli L, Romussi G, Oliveira AB, Yariwake JH, Vilegas W, Pizza C. Isolation and HPLC quantitative analysis of flavonoid glycosides from brazilian beverages (Maytenus ilicifolia and M. aquifolium). Journal of Agricultutal and Food Chemistry. 2001 ; 49 3796-3801.[citado 2024 maio 13 ] - Desenvolvimento de métodos de análise espectrofotométrica dos flavonóides da espinheira-santa (Maytenus aquifolium e Maytenus ilicifolia)
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